Смерть у пральній машині

08.02.2007

      Колись увесь світ облетіла курйозно-трагічна новина про те, як американська бабуся відсудила кілька мільйонів доларів у компанії — виробника мікрохвильових печей. Фірма не вказала в інструкції до мікрохвильової печі того факту, що в ній не можна сушити домашніх тварин. Вiдтак більшість компаній обов'язково вказують в інструкціях, що запихати всередину СВЧ-печей живі організми не можна. А тепер такі ж попередження, не виключено, міститимуться і в документах з експлуатації пральних машин. Хоча 42-річна мешканка міста Лландідно, що в Уельсі, Діана Хеннон запхала в пральню кота цілком цілеспрямовано — щоб зробити йому боляче.

      При цьому Діана заперечує, що хотіла вбити тварину. За словами жінки, вона лише збиралася помститися господареві кицьки, своєму бойфрендові, з яким посварилася. Бо той, бачте, надто часто відвідував своїх дітей від першого шлюбу.

      Незважаючи на сварку, Дункан Карті, коли від'їздив у відрядження, довіряв доглядати свою улюблену кицю Лапку саме Діані. А вона, через неприязне ставлення до чоловіка, погубила кицьку в пральній машині.

       Діану Хеннон притягли до суду за жорстоке поводження з тваринами й засудили до чотирьох місяців позбавлення волі умовно  (бо психіатрична експертиза визнала жорстоку британку неосудною). А от штраф у розмірі 300 фунтів їй доведеться заплатити. Окрім того, Діані до кінця життя заборонено утримувати хатніх тварин.