Розлучниця-єврейка

07.02.2007
Розлучниця-єврейка

Модель Сара Гіваті.

      Хоч би що там говорили в офіційних заявах, а злі язики все одно пліткуватимуть про своє. І поки одні газети посилаються на друзів Олів'є, інші західні видання встигли потеревенити з подругами Кайлі. А ті викладають зовсім іншу версію розриву знаменитої пари.

За даними з цих джерел, без зради Мартінеса таки не обійшлося. Причому стрибок нареченого у гречку страшенно засмутив поп-зірку, яка була переконана, що у них з Олів'є — справжнє кохання, і справді готувалася до весілля.

      Не є секретом і ім'я розлучниці, на яку нібито накинув оком француз. Як повідомляє Lenta.ru, новою пасією Мартінеса стала одна з найуспішніших ізраїльських моделей Сара Гіваті. З нею актор познайомився у жовтні 2006-го в Лос-Анджелесі. Сара народилася у курортному містечку Тверія, відразу після закінчення школи відмовилася служити в армії (в Ізраїлі, як відомо, військова служба обов'язкова і для жінок) і подалася до Нью-Йорка, де успішно працювала в модельному бізнесі. Згодом перебралася в Лос-Анджелес, де Сару помітили кінопродюсери. Дівчина вже встигла знятися в кількох фільмах і телесеріалах.

      Чутки про роман 41-річного бойфренда Кайлі Міноуг і 25-річної єврейської манекенниці з'явилися ще в грудні минулого року, коли парочка потрапила в об'єктиви папараці під час романтичної прогулянки Парижем (Кайлі в цей час перебувала в Австралії). Після появи у пресі відповідної інформації всі її фігуранти, включно з Міноуг, почали активно заперечувати будь-які «особливі» стосунки Мартінеса й Гіваті. Але вже минулого тижня всюдисущі папараці «засікли», як Сара проводила час з Олів'є у відомому голлівудському готелі «Шато Мармон», причому надовго усамітнювалася з актором у його номері.