Салат без Олів'є

07.02.2007
Салат без Олів'є

Кайлі одужала, але знову сама.

      Кайлі знову самотня. Їй до цього не звикати — сильній і успішній жінці завжди складно зустріти чоловіка, який миритиметься з її популярністю й вірно любитиме, попри всі сімейні проблеми, пов'язані з кар'єрним злетом. Однак розрив із французьким актором Олів'є Мартінесом для Кайлі Міноуг, мабуть, є особливо болісним.

      По-перше, 38-річна поп-зірка вже не раз казала, що «доросла» до того віку, коли їй справді хочеться мати сім'ю, законного чоловіка, дітей. А по-друге, з Олів'є вони разом пройшли крізь дуже складне випробування, і саме підтримка коханого значною мірою допомогла співачці перемогти страшний діагноз — рак молочної залози. Їхній із Мартінесом роман тривав чотири роки, і коли Кайлі дізналася про хворобу, через яку була змушена на рік перервати концертну діяльність, Олів'є також покинув усі справи, аби бути поряд із подругою. Після операції, яку жінці зробили в її рідній Австралії, саме Мартінес запропонував Кайлі проходити подальші процедури — хіміо- та променеву терапію, реабілітацію тощо — вже в нього на батьківщині, у Парижі.

      І ось тепер, коли Кайлі остаточно оклигала й знову концертує, парочка оприлюднила заяву про те, що їхнім романтичним стосункам покладено край. «Ми, Кайлі Міноуг та Олів'є Мартінес, офіційно підтверджуємо, що більше не є парою. Рішення розійтися є взаємним, і ми залишаємося друзями, — сказано в прес-релізі. — Водночас ми наголошуємо, що цей крок жодним чином не пов'язаний із чутками про зраду, які з'явилися у ЗМІ й дуже нас засмутили».

      Справді, чутки про те, що у красивої пари не все гаразд, у західних таблоїдах останнім часом з'являлися ледве не щодня. Так, скажімо, «Дейлі мейл» опублікувала матеріал про те, що Олів'є «розчарувався» у Кайлі, й поки вона гастролювала по Великій Британії, розважався з двома якимись кралями у Лос-Анджелесі. При цьому газета, посилаючись на «обізнані джерела» в оточенні Мартінеса, розповідала, що актор зумисне провокує співачку на розрив. Він буцімто виявив, що Кайлі надто владна і нервова дама, з якою дуже складно вжитися. Однак покинути мініатюрну поп-діву саме тоді, коли вона щойно відійшла після важкої хвороби, Олів'є не міг, через що дуже мучився. От, мовляв, і почав з'являтися на очі папараці в компанії красивих дівчат, аби спонукати Кайлі саму зробити перший крок.

      А парочка вже ж ніби збиралася було побратися... Спершу Міноуг відмовляла Мартінесові, який кілька разів кликав її заміж, але після спільно пережитої хвороби погодилася. І вже нібито навіть вибрала собі весільну сукню...