Ума — тільки мама

03.02.2007
Ума — тільки мама

Ума Турман стомилася від кінематографа.

      Успішна кар'єра чи материнство і затишок у домі — перед цією дилемою в сучасному світі постає більшість жінок. І лише одиницям вдається без проблем поєднувати зайнятість у бізнесі з веденням домашнього господарства. Не є винятком і зіркові мами, які часто скаржаться на те, що через постійні гастролі або зйомки рідко бачать своїх дітей і чоловіків.

      Одна з найкращих актрис Голлівуду Ума Турман чоловіка вже втратила — після восьми років спільного життя вони з Ітаном Хоуком у 2004-му розлучилися. Відтоді Ума, яка важко переживала цей розрив, самотужки виховує двох дітей — 8-річну Майю і 5-річного Рона. Кінозірка дуже любить малюків, і коли їй доводиться від'їздити з дому на зйомки, вельми за ними сумує. Тому, незважаючи на палку пристрасть до своєї професії, Ума у свої 36 років вирішила... покинути акторську кар'єру.

      «Мені подобається грати в кіно. Це справді моя перша любов. Але все-таки мені дедалі більше хочеться залишатися вдома, з дітьми. Тому я серйозно думаю про те, щоб стати звичайною домогосподаркою», — зізналася Турман у інтерв'ю газеті «Дейлі міррор».

      Можна тільки уявити, як шокувала ця заява шанувальників непересічного таланту актриси. А серед них, до речі, є й знаменитий режисер Квентін Тарантіно, який завжди називав Уму своєю музою. Можливо, йому ще вдасться вмовити актрису не «зав'язувати» з кінематографом остаточно, а все ж таки хоч зрідка радувати прихильників новими фільмами. Тим паче що тепер Ума, яка раніше скаржилася на те, як важко бути самотньою матір'ю,  вже не зовсім самотня — доглядати за дітьми їй допомагає новий бойфренд, власник готельної мережі Андре Балаза. Щоправда, незважаючи на повне взаєморозуміння й любов, заміж за Андре актриса не збирається. «Кожній людині потрібен хтось, на кого вона може покластися і кому може довіряти. Але для мене такими надійними людьми є лише мої діти. І заміжжя мені не потрібне», — заявила муза Квентіна Тарантіно, зірка фільму «Убити Білла». Схоже, рана, що ятрить їй серце після першого розірваного шлюбу, не загоїться ще довго.