Людмила Жукoва: «Хочеться жити довго-довго, щоб якомога більше користі принести людям»

01.02.2007
Людмила Жукoва: «Хочеться жити довго-довго, щоб якомога більше користі принести людям»

      Професор, фахівець у галузі біоенергоінформації, академік Української академії наук, автор 84 публікацій, директор центру нетрадиційної медицини «Енергетика» Жукова Людмила Петрівна навчила прийомам біоенергетики та підготувала до практики 276 лікарів. Її ім'я ввійшло до енциклопедії «Швеція-95», а у 2000 році — у довідник « Хто є хто серед ділових і професійних жінок світу» (США). У 2002 році відзначена орденом Святої Софії (Україна), у 2003 — орденом «Золотий Меркурій» (Оксфорд. Англія). Цього ж року обрана радником вченої ради Всесвітнього біографічного інституту (США), у 2004 році Л.П. Жуковій присуджено «Приз Миру в усьому світі» (США), вона нагороджена високою відзнакою «Жінка тисячоріччя» (Оксфорд. Англія), міжнародним призом «Європейська якість» на VII Конгресі ділових, наукових, творчих кіл України, орденом Сократа в Лондоні, є лауреатом премії «Лідери ХХІ сторіччя», у 2005 році в Оксфорді (Англія) відзначена орденом «Зірка королеви Вікторії». У 2006 році на Мальті Людмилі Петрівні вручено Хрест святого Іоанна Ієрусалимського, Мальтійський хрест «Лицар милосердя». Присвоєно титул «Дама лицарів Мальтійського ордену», інаувгурація відбулася 29 квітня 2006 року.

      Людмила Петрівна розпочала трудовий шлях у 1963 році в рідному Донецьку як інженер Донецького НДІ вугільної промисловості й до 1988 року її діяльність була пов'язана з вугільною галуззю.

      «У студентські роки я остаточно зрозуміла, що природа наділила мене якимось надзвичайним даром, — говорить Жукова. — У 19 років вийшла заміж, у 20 народила дивовижну дівчинку з величезним сократівським чолом. Але... у два роки моє маля захворіло на двосторонню пневмонію тяжкої форми. І, напевне, якби не мій розпач, що підштовхнув гладити це гаряче тільце, не знаю, чи була б Алінка живою. Коли мої руки натрапили на якесь павутиння навколо доньки (таке було майже фізичне сприйняття), я почала знімати й скидати його. Отямилася, коли Аліна заговорила зі мною: попросила почитати книжку. А в мене зрив якийсь відбувся, десь глибоко в підсвідомості щось почало нашіптувати : « Ти можеш. Ти повинна. В тебе вийде. Не зупиняйся, спробуй!» І я дійсно вже не могла зупинитися. Щось робила руками, водила ними навколо хворого місця, і біль проходив. Так почала допомагати друзям, знайомим, їхнім дітям і багатьом іншим, хто просив мене про це».

      Для розвитку Богом даних якостей Людмила Петрівна в 1989 році проходить навчання у Лос-Анджелеському інституті, де вивчає основи парапсихології (США) і в 1991 році опановує прийоми народної медицини в місті Харбін (Китай).

      Уся її наукова діяльність пов'язана з вивченням і застосуванням на практиці впливу на організм людини енергії космосу й самої людини. «У кожного, хто приходить у цей світ, своє призначення, свій біоенергетичний потенціал, своя здатність, необхідна для втілення в життя всього того, що призначене долею. Важливо тільки вчасно виявити в собі даровані долею здібності і максимально повно розвинути їх на благо не тільки собі, а й людям. Вдивляючись у своє минуле, з висоти прожитих років, можу сказати без удаваної скромності: хай далеко не все, але багато чого мені все-таки вдалося», — запевняє Людмила Петрівна.

      У «послужному списку» Людмили Жукової — точне діагностування та ефективне лікування бронхіальної астми, бронхітів, стенокардії, цукрового діабету, гіпертонії, різних видів пухлин, холециститів, гастритів. 59 жiнок вилiкувала панi Людмила вiд безплiддя.Під цілющим впливом її рук загоюються рани, що загноїлися після проведеної операції, зарубцьовуються виразки, діти позбуваються косоокості, заїкання, ангіни, гайморитів, у них відновлюються слух і зір. По суті, перед нами «людина-поліклініка», а якщо точніше — цілитель у споконвічному значенні цього слова.

      «Грунтуючись на багаторічному досвіді цілительства, я свідомо дійшла висновку: наше життя і наш фізичний стан підкоряються законам Всесвіту та управляються ними, — вважає Жукова. — Вихідні причини більшості патологій кореняться в нашій психіці, душевній і духовній недосконалості. Фізичний прояв тих чи інших хвороб можуть викликати і ненависть, і підлість, і жадібність, і заздрість...»

      Чи можливо нейтралізувати подібний негатив? Як сказав поет: «Зумійте полюбити як свій чужий успіх — і спаде з душі заздрості гріх».

      Центр «Енергетика», яким керує академік Жукова, здобув популярність і повагу в усьому світі завдяки мудрій кадровій політиці керівника. Людмила Петрівна зібрала у своєму центрі команду найдосвідченіших, дуже уважних до пацієнтів, кращих фахівців своєї галузі, починаючи від головного лікаря і закінчуючи секретарем.

       Окремо слід відзначити працю лікаря-біоенергетика Войтенко Аліни Валеріївни, яка є і колегою, і донькою Людмили Петрівни. Вона не тільки успадкувала дар матері, але й, як краща з учениць і досвідчений фахівець, привнесла у роботу медичного центру свіжий струмінь, своє особисте розуміння загальних цілей. Величезною любов'ю й глибокою повагою користується вона серед пацієнтів і своїх колег.

       Дуже уважна й чуйна до пацієнтів помічниця пані Людмили — головний лікар центру Карцан Тетяна Василівна, яка є одним із провідних спеціалістів з діагностики найвищого ступеня точності: за методом «Фоля».

      «Золоті руки» масажиста Золотухіна Олександра Владиленовича творять дива на масажному столі, повертаючи до нормального життя безнадійно хворих.

      Важко переоцінити всі, гідні уваги, якості фахівців. Можна сказати одне — у центрі панує атмосфера доброзичливості й найвищого професіоналізму.

      Центр нетрадиційної медицини «Енергетика».

E-mail: [email protected]

caйт: www.is.svitonline.com/phenomen/

Тел.: (044) 517-88-27, 332-24-97,

     (067) 466-28-25.

Ліцензія Серія АБ № 113842 від 06.10.2004 року

  • Пігулка не допоможе…

    Протистояння навколо можливої ліквідації Вінницького обласного протитуберкульозного диспансеру №2 відбувається у кількамісячному вимірі. Працівники диспансеру просять передати з обласної комунальної власності у міську цілісний майновий комплекс, щоб і майно, і приміщення залишились на місці, а колектив працював там і надалі. Вони згодні на реорганізацію чи оптимізацію, аби лише тубдиспансер не ліквідували. >>

  • Не лікують, а вбивають

    До 30% антибіотиків орального застосування продаються у США за неправильно виписаними рецептами. Помилкова діагностика на невідповідний рецепт на антибіотики є головною причиною виникнення резистентної стійкості мікроорганізмів на антибіотики, випливає з дослідження, результати якого подані в «Журналі Американської медичної асоціації» (Journal of the American Medical Association). >>

  • Чіпкий, як кліщ

    Кліщі вже прокинулися, активізувалися і готові атакувати. Під прицілом їхніх укусів — не лише любителі влаштовувати пікніки в лісі, а й ті, хто звик просто прогулюватися в міському парку чи сквері. Лікарі звертаються увагу, що з кожним роком кількість людей, яких покусали кліщі в місті, зростає. >>

  • Смертельний бізнес

    «Хворіти сьогодні особливо дорого, навіть не враховуючи вартості ліків, на звичайний похід у поліклініку зараз потрібно викласти мінімум 300 гривень», — такими враженнями діляться між собою українці в бесідах те-а-тет, такими повідомленнями нині завантажена чи не вся інтернет-мережа. >>

  • Провал операції, або Як вижити в котлі медреформи?

    Улюблений вітчизняний спосіб заговорити тему: спростовувати неіснуюче або почати планувати давно існуюче. Триває п’ятий рік експерименту з реформи охорони здоров’я у пілотних регіонах країни: на Вінниччині, Дніпропетровщині, Донецькій області (там зараз не на часі) та Києві. І що ж маємо реально? >>