Стережися зомбі!

30.01.2007
Стережися зомбі!

      Акторське життя — це не лише яскрава світська хроніка, червоні доріжки й натовпи набридливих папараці навколо, а ще й важка і часом навіть небезпечна робота. Причому від травм та інших неприємностей на знімальному майданчику не застраховані навіть «найкрутіші» актори. «Оскароносна» Холлі Беррі, наприклад, на зйомках свого часу ледве не втратила око, зламала руку і травмувала плече. А інша лауреатка «Оскара», одна з найбільш високооплачуваних кінозірок світу Ніколь Кідман, днями потрапила в автомобільну аварію — теж просто на знімальному майданчику.

      Як повідомляє Бі-Бі-Сі, інцидент стався під час роботи над новим трилером «Вторгнення». Ніколь брала участь у зйомках сцени за участю зомбі: актриса сиділа за кермом «Ягуара» і намагалася струсити «живого мерця» за капота машини. Насправді Кідман не керувала автомобілем — його тягнуло на причепі інше авто, з якого й відбувалася зйомка. Саме водій цієї машини — до речі, каскадер не впорався з керуванням, з'їхав iз траси (усе це відбувалося на одній з вулиць Лос-Анджелеса) і врізався у ліхтарний стовп.

      У результаті Ніколь Кідман та ще вісім осіб, які брали участь у зйомках цього епізоду, опинилися в лікарні. На щастя, сильно ніхто не постраждав — обійшлося синцями й легкими забоями. Добре, що швидкість руху була невеликою, 45 км/год, інакше травми, у тому числі й для 39-річної Кідман, могли бути значно серйознішими.