Без чоловіка, але з носом

30.01.2007
Без чоловіка, але з носом

Дженніфер Аністон виправили і носову перегородку, і депресивний стан.

      За два тижні до свого 38-річчя Дженніфер Аністон наважилася на пластичну операцію. Зірка телесеріалу «Друзі», як стверджують її друзі, досі не може прийти до тями після розлучення із Бредом Піттом. Актриса, як могла, переконувала всіх, що пробачила Бреда (і навіть мило спілкується з ним та його новою пасією Анджеліною Джолі), навіть закрутила власний роман — з актором Вінсом Воном. Але для близьких людей очевидно, що рана в її серці досі не загоїлася. ЗМІ пишуть про депресію кінозірки .

 А для жінки, як відомо, немає кращого способу розвіятися, ніж зробити щось для власної зовнішності: накупити красивого одягу, перефарбувати волосся тощо. Аністон вирішила піти на більш радикальні кроки і... лягла під ніж пластичного хірурга.

      Розуміючи, що всюдисущі репортери жовтої преси швидко дізнаються про її похід у клініку естетичної хірургії, актриса упередила чутки офіційною заявою з цього приводу. Джен стверджує, що просто виправила викривлену перегородку в носі, нічого не змінюючи у своєму зовнішньому вигляді. Втім, з огляду на те, що вона вже давно мріяла дещо підправити форму нібито недосконалого носа, американська преса, м'яко кажучи, сумнівається у словах Дженніфер.

      А після операції, за даними з оточення актриси, настрій Джен справді значно покращився. Хоча, можливо, цьому посприяло ще й те, що незабаром Аністон знову зустрінеться на знімальному майданчику зі своєю доброю подругою, партнеркою по «Друзях» Кортні Кокс. У фільмі «Бруд» коліжанки гратимуть затятих суперниць.