Ой очі-очі, очі проблемні...

25.01.2007
Ой очі-очі, очі проблемні...

Лiва повiка в моделi справдi «нависає»...

      Спадкоємиця готельної імперії, найвідоміша світська левиця Періс Хілтон днями таки була покарана за п'яні розпусні витівки. Лос-анджелеський суд оголосив їй вирок за водіння авто в нетверезому стані: три роки позбавлення свободи умовно, 1500 доларів штрафу й курс лекцій про шкоду спиртного. Але навіть на суді модель «викидала коники» й казала, що сп'яніла від одного алкогольного коктейлю лише через те, що випила його «натщесерце».

      Є ще одна новина з життя цієї кралі. Виявляється, навіть така самовпевнена і самозакохана особа, як Періс, може комплексувати з приводу своєї зовнішності. Річ у тім, що міс Хілтон не дуже вдало виходить на фотографіях: у неї зазвичай напівзаплющене, а то й геть закрите одне око. І все через те, що кілька років тому багатійці невдало провели блефаропластику — пластичну операцію з підтяжки повік (Періс хотіла, аби їх трохи підняли вгору. Очі у світської левиці після цього справді трохи збільшились, однак м'язи лівої повіки були пошкоджені). Так принаймні стверджує газета «Нью-Йорк пост», хоча представники мільйонерки активно цей факт заперечують.

      Але незалежно від того, робила міс Хілтон будь-коли раніше пластичну операцію чи ні, тепер вона таки точно вирішила звернутися до пластичного хірурга. Як повідомляє американська преса, днями Періс, прихопивши для моральної підтримки свою сестру Нікі, сходила на консультацію до лікаря.

      Однак коли їй робитимуть операцію, наразі невідомо. Адже у 25-річної знаменитості дуже суха слизова оболонка ока, що може ускладнити операційне втручання. Винна в цьому сама Періс: їй, бачте, не до вподоби від природи карий колір очей, тому примхлива зірка постійно носить блакитні контактні лінзи, хоча лікарі й радять інколи давати очам відпочити.