«Несмачна» парочка

13.01.2007
«Несмачна» парочка

Брітні Спірз перейняла в подружки Періс Хілтон навіть моду... не носити труси.

      Поп-зірка Брітні Спірз і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон, як відомо, віднедавна — подружки нерозлийвода. І п'ють разом, і гуляють, і бешкетують, і на газетних шпальтах — у замітках про всі ці неподобства, та ще й із пікантними фотографіями — теж разом. Тож немає нічого дивного в тому, що саме цю «солодку парочку» відомий американський дизайнер і критик містер Блеквелл вкупі поставив на перше місце у своєму щорічному рейтингу зірок, які найгірше одягаються й найменше наділені почуттям смаку.

      Власне, офіційно Бріт із Періс «поділили» на двох першу-другу сходинки. Таку честь панянки заслужили не лише «завдяки» своєму, м'яко кажучи, невигадливому вбранню, а й через те, що полюбляють з'являтися на публіці без... спідньої білизни (фото Бріт в ультра-міні-спідничці й без трусиків облетіли чи не всі «жовті» видання світу). Кажуть, Спірз перейняла цю «моду» саме в колiжанки Хілтон.

      «У міс Хілтон та міс Спірз абсолютно немає почуття стилю, та й смаку вони геть позбавлені», — прокоментував свій вибір Блеквелл, який укладає рейтинги погано одягнутих знаменитостей аж із 1960 року. До слова, протягом останніх років у цих переліках регулярно фігурують як Бріт, так і Періс.

      Що ж до інших позицій у рейтингу несмаку-2006, то на третьому місці опинилася дружина британського принца Чарльза Камілла Паркер Боулз. Безжальний містер Блеквелл нагородив жінку титулом «Герцогиня Несмак».

      Четверту сходинку цього року посідає співачка Крістіна Агілера — на думку Блеквелла, у неї немає «високого класу» в одязі.

      Голосисту поп-діву Мерайю Кері, яка йде наступною, дизайнер назвав, «парією моди» і «королевою катастрофічного кітчу».

      Інші місця в десятці посіли, відповідно, співачка Пола Абдул, актриси Шерон Стоун, Торі Спеллінг та Сандра О. А на почесній останній позиції розташувалася кінозірка Меріл Стріп: за словами Блеквелла, творчість Меріл блискуча й неперевершена, але її гардероб просто жахливий.

      Що ж до «антиподів» «жахливої» десятки, себто знаменитостей, які, на думку Блеквелла, можуть бути взірцем вишуканості й бездоганного смаку, то цього року дизайнер віддав пальму першості в цій номінації англійській актрисі Кейт Уїнслет. Також до переліку зірок, які одягаються «взірцево», потрапили актриси Анджеліна Джолі, Каті Холмс, Марша Кросс, Хелен Міррен, співачка Бейонс та модель Хайді Клум. Окрім того, Блеквелл похвалив за добрий смак Барбру Стрейзанд і нового спікера палати представників США Ненсі Пелосі.