Хук від Мадонни

23.12.2006
Хук від Мадонни

«Знiмалася, спiвала — тепер продюсуватиму!».

      Ні статус мегазірки, ні обожнювання мільйонів шанувальників, ні навіть численні рахунки в банках не можуть відволікти Мадонну від її заповітної мрії — підкорити Голлівуд. Незважаючи на те, що фільми, в яких вона виступала як актриса, з тріском провалювалися у прокаті, поп-королева вперто штурмувала кінозіркову висоту, аж поки таки не домоглася такого-сякого успіху завдяки головній ролі у фільмі «Евіта». Однак цього їй усе одно виявилося замало. Мадонна хоче більшої кіношної слави. Оскільки як актрисі їй цього досягти не вдається, співачка вирішила перекваліфікуватися на продюсера і, не виключено, навіть на режисера. Ще відбере хліб у свого чоловіка Гая Річі...

      Як повідомляє сайт British Boxing, Мадонна збирається зняти художній фільм про жорсткий бокс, заснований на реальних подіях. У стрічці розповідатиметься про протистояння двох відомих боксерів — Еміля Грiфіта і Бенні Парета, що завершилося у 1962 році знаменитим поєдинком, після якого Парет помер.

      Хто саме виконуватиме у творінні Мадонни-продюсера головні ролі, наразі не повідомляється. Зате напевне відомо, що зніматиметься фільм на студії Мадонни Maverick Entertainment.