Тіло просить страховки

21.12.2006
Тіло просить страховки

Красунчик на 200 мільйонів доларів.

      Коли заробляєш на життя красою й досконалістю власного тіла, то, хоч-не-хоч, будеш дбати про його цілісність і бездоганність. Не дивно, що топ-моделі й зірки шоу-бізнесу завбачливо страхують свою зовнішність на шалені суми. Ноги, груди, сідниці, губи й навіть волосся (від облисіння) — усе це, залежно від того, якою саме частиною тіла найбільше пишається знаменитість, нерідко стає об'єктом зацікавлення страхової компанії. У разі пошкодження дорогоцінної зіркової «деталі» страховики згодні виплатити застрахованій особі вельми кругленьку суму.

      Однак що робити, якщо основне місце роботи зірки фактично щодня наражає її тіло на небезпеку? От, скажімо, Девід Бекхем — якщо хтось забув, то насправді цей метросексуал зовсім не манекенник, а футболіст. Звісно, основна стаття доходу Девіда — рекламні контракти, однак і без футболу йому не обійтися. Адже, по-перше, в мадридському клубі «Реал», де зараз грає Бекхем, теж непогано платять, а по-друге, якщо англійський хавбек завершить кар'єру, то й у рекламу його запрошуватимуть менш охоче. Обміркувавши цю складну ситуацію, Девід знайшов із неї логічний вихід: застрахував своє тіло на 200 мільйонів (!)доларів.

      Цю космічну суму футболістові виплатять у тому разі, якщо він отримає серйозну травму на полі. Причому на позафутбольне життя гравця дія страховки не розповсюджується: якщо Девід, скажімо, вирішить покататися на ковзанах і зламає ногу, жодних компенсацій йому не належить. Зате у грі тепер можна забути про обережність і викладатися на повну. Шкода тільки, що останнім часом Девід переважно гріє лаву запасних і на полі майже не з'являється.