32 гордості Шарапової

21.12.2006
32 гордості Шарапової

Марія Шарапова не приховує своєї усмiшки.

      Добре, що чарівна росіянка Марія Шарапова займається не боксом, а тенісом. Була б Маша боксеркою — не бачити б їй чергової позаспортивної нагороди. Хоча їх друга ракетка світу, щоправда, вже й без того має ще більше, ніж тенісних трофеїв. До яких тільки списків не входить Шарапова: і найгарніших спортсменок, і зірок із найстрункішими ногами, і найсексуальніших жінок світу, і найбагатших, і... Словом, популярність Марії просто зашкалює. А тепер ось її врода підкорила ще й стоматологів.

      За результатами опитування виявилося, що 42 відсотки членів Американської академії косметичної стоматології — найбільшого у світі об'єднання дантистів — вважають власницею найчарівнішої жіночої усмішки у світі шоу-бізнесу та спорту саме Марію Шарапову. Серед чоловіків, до речі, перемога лідера ще більш переконлива: 32 зуби чемпіона з гольфу й найбагатшого спортсмена світу Тайгера Вудса найкращими назвали аж 59 відсотків стоматологів.

      Зуби — це в зовнішності людини, звісно, один із головних елементів, але без почуття стилю і вміння елегантно одягатися (що передбачає наявність доброго смаку) теж не обійтися. Однак Шараповій і цих достоїнств не позичати: Маша потрапила у перелік знаменитостей, які одягаються найбільш стильно, за версією американського журналу «Вог». А головне, що при всьому цьому Марія не забуває грати в теніс. Більше того, ще й вигравати...