За кохання — гроші

13.12.2006
За кохання — гроші

Хiзер Мiллз потрусила калитку чоловiка на 235 мiльйонiв.

      Даремно любителі скандалів  сподівалися на те, що бурхливе розлучення колишнього «бітла» Пола Маккартні з другою дружиною Хізер Міллз іще довго надаватиме їм поживу для пліток. Підстави для таких сподівань були, адже в процесі розриву подружжя встигло вилити одне на одного чимало бруду, а кульмінацією судових засідань стала сутичка Хізер та її падчерки Стелли просто в залі суду (до речі, донька Пола кидалася на колишню мачуху з кулаками, будучи «сильно вагітною»).

      Однак зрештою завершилося все досить мирно. Як повідомляє британська газета News of the World, днями колишнє подружжя домовилося «полюбовно», підписавши таємний позасудовий договір. За інформацією видання, Хізер отримає від Пола 120 мільйонів фунтів стерлінгів, що становить близько 235 мільйонів доларів. Якщо врахувати, що статки сера Маккартні оцінюють у понад мільярд «зелених», то це, звісно, не така вже й вражаюча сума. Тим паче що колишня порномодель претендувала щонайменше на 400 мільйонів «баксів» — по сотні «лимонів» за кожен рік життя у шлюбі. Однак насправді Хізер, без сумніву, цією угодою більш ніж задоволена. Не так уже вона, зрештою, й мучилася, будучи дружиною одного з найбагатших і найвідоміших людей світу...

      Щоправда, грошики їй виплатять не одразу: згідно з договором, щороку жінка отримуватиме по 3 мільйони фунтів як компенсацію за розлучення плюс іще по 2 мільйони — як аліменти на їхню спільну з Полом доньку Біатріс. Одночасно Маккартні виплатить колишній дружині 11 мільйонів фунтів на придбання нерухомості (планується, що це будуть будинки в Англії, ще десь у Європі та США) й упродовж найближчих 15 років виплачуватиме Хізер по 2 мільйони на рік — на «дрібні витрати».

      Словом, з голоду колишня місіс Маккартні точно не помре. Як підрахували журналісти, загалом вона отримає по 3,5 тисячі фунтів (себто близько 7 тисяч доларів) за кожну годину, яку прожила у шлюбі з екс-«бітлом».