Свати на порозі?

13.12.2006
Свати на порозі?

Анджелiна лягли i просять.

      Світ шоу-бізнесу живе чутками. Зрештою, звідки й бралася б популярність численних зірок і знаменитостей, якби не плітки? От, скажімо, парочка Анджеліна Джолі й Бред Пітт. Здавалося б, цікавість до цього союзу, який невгамовні журналюги встигли охрестити «Бранджеліною», уже мала піти на спад, адже все в сім'ї Бреда й Енджі тихо-мирно, розлучення Пітта з Дженніфер Аністон давно забуте, і підстав для посиленої уваги нібито нема. Але хитрі зірки таки примудряються тримати публіку в напрузі, постійно то «призначаючи», то «відкладаючи» дату свого весілля.

      Ось і цього разу: за інформацією британської газети «Сан», отриманою, звісно, «з надійних джерел в оточенні пари», Джолі з Піттом уже фактично призначили день урочистої події. Як повідомляє видання, актори планують побратися ще до Різдва, себто до 25 грудня. Є й інші подробиці майбутньої весільної церемонії: стати на шлюбний рушничок «Бранджеліна» нібито планує у Південній Африці (щось дуже вже вони полюбили цей континент), у селищі неподалік Йоганнесбурга. Всезнаючим «джерелам» відомий уже навіть список зіркових гостей, серед яких, зокрема, значаться Опра Уїнфрі й Мадонна.

      Нагадаємо, що наразі 43-річний Бред і 31-річна Енджі щасливо живуть разом без усіляких обручок, ще й виховують спільну доньку Шило Нувель і двох прийомних малюків, камбоджійця Меддокса та ефіопку Захару (їх Анджеліна всиновила ще до Бреда). Однак досі укладати законний шлюб парочка не поспішала, адже у кожного з них уже є невдалий досвід розривів: Джолі розлучалася вже двічі, а Бред заради неї покинув Дженніфер Аністон, із якою прожив у щасливому шлюбі п'ять років.