Раденька, що біленька

01.12.2006
Раденька, що біленька

Памелі в коханні ніяк не щастить...

      Коли наприкінці липня 39-річна Памела Андерсон та 35-річний музикант Кід Рок гучно гуляли весілля на французькому курорті Сен-Тропе, оптимістів, які б вірили в те, що житимуть вони довго та щасливо і помруть в один день, було небагато. Адже зі своїм першим чоловіком, Томом Лі, Пам теж сходилася-розходилася тричі. І в тому шлюбі розкішну білявку тримало не стільки кохання, скільки можливість постійно з'являтися на сторінках газет. Ще до весілля Том славився своєю буйною вдачею, пристрастю до спиртного, наркотиків і гучних дебошів. Звісно, після весілля (а парочка одружилася через чотири дні після знайомства!) Том не став білим і пухнастим. Молодята регулярно витягували одне одного з чужих ліжок, привселюдно з'ясовували стосунки, лежали в клініках алкогольної та наркотичної залежності, билися, судилися, сиділи за гратами. І, звісно, все в деталях розповідали журналістам.

      Найцікавіше, що другий чоловік Пам — із такого самого тіста, що і попередній (втім нічого дивного — вони ж друзі). До того як закоханi стали на рушничок, між ними всяке було: у 2002 році парочка навіть заручилася, але весілля не відбулося — через чергову сварку. Одруження з Кідом таки відбулося, правда аж через чотири роки. Проте дива не сталося. Зі своїм другим чоловіком актриса прожила менше чотирьох місяців: днями молодята подали заяву про розірвання шлюбу, повідомляє «Ассошіейтед прес». Причиною розлучення стали «нерозв'язні протиріччя», принаймні так парочка вказала у заяві. На своєму інтернет-сайті Пам теж не стала заперечувати цю інформацію, зазначивши, що подальше життя в шлюбі для неї, «на жаль, неможливе». Кід Рок розлучення поки що ніяк не прокоментував.

      Не виключено, що поштовхом до розлучення став викидень, який недавно перенесла Памела. Нагадаємо, пара дуже хотіла спільну дитину (у актриси є двоє синів від першого шлюбу, а в Кіда — один). І «рятувальниці Малібу» у свої 39 років навіть вдалося доволі швидко завагітніти.  Але на зйомках фільму Blond and Blonder («Білявка і ще білявіша») Андерсон втратила дитину. Ймовірно, через надмірне завантаження і напружений графік зйомок. Тоді Пам трималася дуже мужньо і говорила, що вони з Кідом ще матимуть дітей...