Краса земна

30.11.2006
Краса земна

Наша Карина.

      Ну не щастить останнім часом українкам на міжнародних конкурсах краси, хоч ти плач! (Якщо не брати до уваги досить сумнівне друге місце Олени Авраменко на «Міс Європа-2006»). От і українка Карина Харчинська теж повернулася ні з чим із конкурсу «Міс Земля-2006», що відбувся на Філіппінах. А все ж так багатообіцяюче складалося. Скажімо, у відбіркових змаганнях Карина увійшла до п'ятірки найвродливіших дівчат. Здавалося, ну от, має і нахвалюваній українській вроді нарешті пощастити! Але з короною переможниці 23-річній моделі київського агентства Star Model Group не пощастило. Хоча кілька компліментів учасниця від України таки привезла додому. Приміром, вечірнє вбрання українки помітили і відзначили суворі модні критики — розкішна біла сукня з чорним поясом та червоною квіткою на ньому була визнана на конкурсі майже найкращою. Майже, бо цілковиту перемогу в Карини перехопила представниця Індії. Також Карину назвали однією з найкращих учасниць у бікіні. А національний директор «Міс Земля в Україні» Діана Старкова одержала особисту подяку від президента міжнародного конкурсу за те, що «Міс Україна» була однією з найкраще підготовлених учасниць. Все це, звісно, приємно. Однак відомо й те, що в конкурсі «Міс Земля» врода не є основним критерієм відбору. Журі насамперед цікавить позиція дівчат щодо екологічної ситуації у світі. У нашої Карини, вона, напевно, була непереконливою.

      Утім слов'янська врода на цьому конкурсі взагалі залишилася без дивідендів. Так, переможницею красивих змагань стала «Міс Чилі» Хіл Хернандез. Новообрана «Міс Земля» отримала корону, інкрустовану діамантами, та грошовий приз у розмірі 20 тисяч доларів. Титул першої віце-міс отримала «Міс Індія» Амрута Паткі, другою віце стала «Міс Філіппіни» Катарина Унталан, а третьою — представниця Венесуели Маріанна Мартінес. Цікаво, що переможниць на цьому конкурсі, який вважають третім за престижем після «Міс Всесвіт», називають не традиційно — перша віце-міс, друга тощо, а «Міс Повітря», «Міс Вода» «Міс Вогонь» — за назвами всіх чотирьох стихій.

      Тим часом уже в грудні розпочнеться прийом заявок для участі в національному відборі «Міс Україна Земля—2007». Може, дівчата, хтось хоче спробувати щастя у наступному році?