Ну і насмішила!

29.11.2006
Ну і насмішила!

Кейт Мосс.

      Кожна модель рано чи пізно, набігавшись по подіуму, мріє про дві речі: заспівати або ж знятися у кіно. Одначе, як показує досвід, і співачки, і актриси з них виходять поганенькі. Однак на ті ж самі граблі понесло і ветеранку подіуму Кейт Мосс.

      Співати вона уже пробувала — сольною кар'єрою коханої жінки торік вирішив зайнятися фронтмен групи Babyshambles Піт Догерті, з яким модель ніяк не одружиться. Співачки, правда, з Кейт не вийшло. Принаймні на великій сцені, хоча, як запевняють її друзі, у Мосс — дуже приємний голос, чудовий слух і є «необхідний для виконання рок-композицій драйв».

      А от в акторстві Кейт робить дуже непогані успіхи. Причому манекенниця не подалася в кіно, як це робили її відомі колежанки Сінді Кроуфорд, Клаудіа Шифер чи Хайді Клум. А ризикнула ще більше — спробувала себе на театральній сцені (де, як відомо, не зробиш кілька дублів). До того ж у комедійній ролі! У спектаклі під назвою «Літл Брітен» 32-річна модель виконала роль молодшої сестри головного героя. Задля втілення образу дивакуватого підлітка Мосс вийшла на сцену в звичайному спортивному костюмі. Як повідомляє музичний канал «М1», дебют манекенниці відбувся на сцені лондонського театру Комік Реліф. Як стверджує режисер і сценарист вистави Девід Уїльямс, здатність Кейт смішити публіку перевершила всі його сподівання. За його словами, новоспечена актриса має чудову здатність перевтілюватися — у цьому Кейт нічим не поступається досвідченим акторам. Вистава «Літл Брітен» за участі супермоделі мала шалений успіх. Її навіть купив один із британських каналів, щоб показати по телебаченню.