Демі-версія

28.11.2006
Демі-версія

Демі Мур i Ештон Кетчер.

      Здавалося б, у мезальянсі Демі Мур — Ештон Кетчер пнутися зі шкіри, аби не втратити свою «половинку», має на 15 років старша за свого молодого чоловіка Демі. Адже навколо стільки красивих і юних панночок, яких у Голлівуді кишма кишить, а вона хоч і красуня, а для Ештона ледве не в матері годиться. До того ж Демі має трьох уже немаленьких дітей від попереднього шлюбу з Брюсом Уїллісом...

      Але насправді ситуація у цієї парочки зовсім інша. Це Ештон щодня труситься, що Демі — красива, самодостатня і незалежна — його покине, тому ладен на все, аби задовольнити примхи коханої. Зокрема, бідоласі постійно здається, що він заробляє занадто мало. Окрім того, хлопець мріє про «Оскара» — не для себе, а щоб довести Демі, що він «крутий». Ну й талановитий, звісно. Саме через те зірка фільму «Молодята» береться ледве не за всі ролі, які йому пропонують, хоча серед голлівудських акторів із такою-сякою славою це й не прийнято.

      Щоправда, трапляються серед пропозицій і справді варті уваги. Зараз, скажімо, Ештон на Алясці — знімається у новому фільмі, де його партнером є сам «Охоронець» Кевін Костнер. «Уперше в житті мені довелося так серйозно фізично працювати, — каже Кетчер. — Я почав тренуватися, аби стати сильнішим і підкачанішим, ще навіть не знаючи, чи затвердили мене на цю роль. А коли прочитав сценарій, то збагнув, що справді «попав». Я ж навіть плавати не вмію, води боюся... Тобто боявся. Довелося вісім місяців тренуватися зранку до ночі, аби довести всім і собі (ну й Демі, звісно), що я таки герой».

      Саме завдяки цим тренуванням актор нещодавно відзначився справді геройським вчинком: під час відпочинку в Туреччині врятував дідуся-лікаря, який трохи перепив і пішов на дно. «Раніше я на таке був не здатен, а тепер — запросто!» — радіє Ештон.