Брітні знайшла чоловіка

24.11.2006
Брітні знайшла чоловіка

Брітні Спірз ще не розлучилася з Федерлайном, а вже має нового бойфренда — актора Марiо Лопеса.

      Брітні Спірз, яка недавно подала на розлучення з чоловіком, танцівником Кевіном Федерлайном, недовго нудьгувала на самоті. Як стверджують обізнані в таких справах папараці, колишня поп-принцеса вже завела собі нову пасію — тепер вона зустрічається з 33-річним актором Маріо Лопесом. Парочку вже кілька разів помічали разом, зокрема днями Маріо з Бріт весело розважалися в Лас-Вегасі: ходили по ресторанах і казино, трималися за руки, сміялися й не зводили одне з одного очей. А отже, стверджує британська газета «Сан», є всі підстави запідозрити Брітні у новому захопленні. Хоча офіційно вона, досі одружена з Федерлайном, адже шлюборозривний процес іще триває.

      Якщо Спірз справді закрутила роман із Лопесом, то, схоже, достойну партію для Брiт можна вiдкласти до наступного разу. Адже репутація у Маріо, який широкому загалу відомий насамперед за фільмом 2004 року «Королі вулиць», не надто позитивна. Кажуть, хлопець полюбляє зваблювати дівчат — навіть тих, які йому геть не потрібні.

      Однак Брітні, навіть обпікшись на молоці, дути на воду не навчилася. А може, їй просто хочеться розважитися. Адже живучи з Кевіном, сердешна всю себе присвячувала сім'ї: поки «благовірний» ходив «наліво» й розважався з дівчатами, Бріт сиділа з дітьми. Тепер вона позбулася ярма патріархату, схудла, погарнішала і змінила імідж. Тож чому б і не пофліртувати з гарненьким хлопцем?