Гола Брітні коштує сто мільйонів

18.11.2006
Гола Брітні коштує сто мільйонів

Так виглядає Брітні Спірз зараз, у ході розлучення з Федерлайном.

      Щойно чоловік Брітні Спірз, зрадливий і безсовісний Кевін Федерлайн, пообіцяв продати інтимне домашнє відео їхнього з Бріт медового місяця, як покупці засипали його пропозиціями. Найвигіднішими наразі є дві. Спершу таблоїд News Of The World запропонував за чотиригодинну касету 50 мільйонів доларів. Кевін уже був готовий погодитися, але тут йому надійшла ще заманливіша пропозиція: відомий бізнесмен Девід Ганс Шмідт готовий викласти за «домашнє порно» з поп-зіркою одразу... 100 мільйонів доларів!

        Від таких сум у кого хочеш голова піде обертом. Щоправда, Шмідт уточнив: «Я залюбки дам сто «лимонів», якщо відео справді цікаве». І конкурентів принизити не забув: «Та що цей News Of The World розуміє в порнобізнесі?! Вони це вигадали тільки заради заголовків у пресі». Бізнесмен натякає, що насправді таблоїд і не збирається платити такі гроші, адже йому навряд чи вдасться їх окупити.

      На відміну від Шмідта, який на таких оборудках собаку з'їв. Цього чоловіка називають «мисливцем за скальпами знаменитостей». Він полюбляє викуповувати «перчені» зйомки та новини про різних зірок, а потім справді заробляти на них неабиякі кошти. На думку Шмiдта, домашній фільм із Брітні може стати справжнім бестселером відеоринку й побити всі рекорди продажів.