На зміну Єві

18.11.2006
На зміну Єві

Джессіка Альба — фаворитка користувачів всесвiтньої мережi.

      Не встигли «бондомани» світу обсмоктати кісточки Єві Грін, яка зіграла чергову «дівчину Бонда» у новій стрічці про пригоди суперагента 007 «Казино «Рояль», а один із найбільших інтернет-порталів, присвячених кіно — Yahoo! Movies, уже переймається тим, хто прикрашатиме шпигунські будні Джеймса Бонда в наступній серії. Хтозна, чи прислухаються до думки мас продюсери «бондіани», але шанувальники Бонда не сумніваються: наступною красунею поряд зі спецагентом має стати зірка фільму «Місто гріхів» Джессіка Альба.

      Що, мабуть, і не дивно, адже ця актриса останнім часом надзвичайно популярна як у Британії, так і в Америці. Джессіка стабільно посідає дуже високі місця у рейтингах «найпрекрасніших», «найсексуальніших» тощо. Кілька днів тому, скажімо, був оприлюднений черговий такий перелік — зірок із найкращими бюстами, — укладений журналом «Ін тач», де Альба виявилася на п'ятій сходинці. А перше місце укладачі віддали пишногрудій білявці Скарлетт Йоханссон, яку Альба впевнено випередила в боротьбі за право стати наступною «дівчиною Бонда».

      До слова, сайт Yahoo! Movies поцікавився й думкою своїх відвідувачів щодо власне Джеймса Бонда, тобто актора, який має зіграти цю роль у наступному фільмі. Із 20 відсотками голосів переміг британський актор Рей Уїнстон (відомий за фільмами «Король Артур», «Холодна гора» тощо). Позаду він залишив Бреда Пітта, Коліна Фаррела, Леонардо Ді Капріо та Вінса Вона. Нинішній виконавець ролі супершпигуна, білявий і блакитноокий «душка» Деніел Крейг, опинився десь позаду. Можливо, через те, що на час опитування його респонденти ще не встигли переглянути фільм за його участю.