«Оскар» — ніщо, кохання — все

17.11.2006
«Оскар» — ніщо, кохання — все

Каті Холмс сьогоднi виходить замiж.

      Велика це штука — любов. Заради неї можна відмовитися і від кар'єри, й від почестей — аби лише кохана людина була задоволена. Потім, звісно, рано чи пізно про свою жертовність доведеться пошкодувати, але це вже з іншої казочки. Наречена Тома Круза Каті Холмс наразі про прикрощі не думає й робить усе задля щастя свого зіркового бойфренда. Тільки подумайте: вона навіть відмовилася від номінації на «Оскар» — нагороду, про яку кожен актор мріє ледве не з пелюшок!

      Номінувати Каті на «золотого чоловічка» Американська кіноакадемія планувала за роль другого плану у фільмі Thank You for Smoking («У нас палять»). Однак офіційні представники актриси заявили, що міс Холмс, подякувавши за честь, відмовилася навіть від номінації. Злі язики плещуть, ніби до такого кроку Каті ледве що не змусив Том Круз, який улаштував удома «сайєнтологічний авторитаризм». Натомість «добрі язики» стверджують, що ні про який примус не йдеться, а Каті, мовляв, пішла на це зі щирої любові й за власним бажанням. Річ у тім, що Томові дуже не сподобалися в цьому фільмі досить відверті сцени за участю його коханої. От майбутня місіс Круз, мовляв, і вирішила продемонструвати Тому свою цілковиту байдужість як до цих сцен і до фільму загалом, так і до своєї кар'єри. Адже на першому місці для неї — сім'я.

      А тим часом в Італії завершилися масштабнi приготування до весілля парочки, яке розтягнеться аж на три дні — з 16-го по 18 листопада. Наречена буде в білій сукні від Армані, а молитву «Аве Марія» виконуватиме відомий тенор Андреа Бочеллі.