Земля — Україні: даєш «міс»!

16.11.2006
Земля — Україні: даєш «міс»!

Каріна з України: 88-56-88, зріст — 171 см.

      26 листопада на Філіппінах за участю аж 120 «мiсок» відбудеться фінал, можливо, найщирішого із міжнародних конкурсів краси. Якщо власники «Міс Всесвіт» і «Міс світу» у визначенні найпрекраснішої дівчини за їхніми версіями керуються передусім власними симпатіями і політичними міркуваннями, то при обранні володарки титулу «Міс Земля» принаймні другий фактор не впливає геть, а перший — досить опосередковано. Адже для «земної» красуні найважливіше (окрім вроди, звісно) — дбайливе ставлення до навколишнього середовища, щира любов до землі та її дарів і гiдний інтелектуальний рівень.

      Як запевняють на сайті київської агенції Star Model Group, що обирає представницю від України  на конкурс «Міс Земля», 23-річна модель Каріна Харчинська — це саме та дівчина, котра здатна «на сто відсотків підкорити Філіппіни і красою, й інтелектом».  Щодо любові до природи, правда, ні слова.

      Хтозна, як там у випускниці магістратури Київського національного економічного університету з інтелектом, а от зовнішніх даних їй точно не позичати. У цьому вже мали нагоду переконатися й судді конкурсу «Міс Земля», які відібрали Каріну в одну з трьох чiльних груп для проміжного конкурсу в купальниках (традиційно таких конкурсів кілька: окрім «Міс купальник», обиратимуть іще «Міс талант», «Міс національний костюм» тощо).

      До слова, національний костюм у нашої Каріни буде від Діани Дорожкіної. Сподіваємося, для нашої представниці на «Міс Земля» Діана постаралася краще, ніж для «Міс Україна Всесвіт» Інни Цимбалюк, котра «вiдзначилася» «церквою» на голові й образом Богоматері на корсеті.