Бейонс і Єва

16.11.2006
Бейонс і Єва

      Кохана жінка Твентіна Тарантіно, донька знаменитого голлівудського режисера Софія Коппола, підготувала достойну відповідь чоловікам, яких хлібом не годуй, тільки дай подискримінувати жінок. Чого вартий, скажімо, фільм про палке кохання між мужніми хлопцями «Горбата гора», в якому чоловіки без присутності жінки навіть любовну історію примудрилися склепати, та ще й номіновану на всі можливі «Оскари». А жінки що, гірші? Нічого подібного! І Софія це доведе — за допомогою ще двох чарівних, розумних і талановитих красунь — співачки Бейонс Ноулз і телезірки та моделі Єви Лонгорії. Саме їм у новому фільмі Копполи під назвою Tipping the Velvet належить зіграти бурхливий роман.

      Сюжет стрічки, заснований на однойменному романі Сари Уотерз, розповідає про непрості стосунки прими мюзик-холу Кітті Батлер та її коханки Нен Естлі. Цю історію вже екранізували чотири роки тому у Великій Британії, і всі, хто хоче мати уявлення про те, за що взялася Коппола, можуть пошукати британський фільм на відеокасетах та DVD-дисках під назвою «Оксамитові ніжки».

      «Так, справді, ми з Бейонс уже погодилися зніматися у фільмі Софії, — підтвердила в інтерв'ю сайту Сomingsoon.com Єва Лонгорія, зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки». — Це прекрасна, дуже захоплююча, красива любовна історія». У «реалі» Лонгорія, до речі, нещодавно розійшлася зі своїм бойфрендом, баскетболістом Тоні Паркером.

      Щодо Бейонс, то вона переконана: якщо публіка сприйняла й навіть уподобала історію гомосексуального кохання двох ковбоїв із «Горбатої гори», то фільм про любов двох красивих жінок-лесбіянок тим більше гідний екранізації.