Замість різок — «зеленим змієм»

25.10.2006

      Якби декотрим нашим школярам трапився такий учитель, який дістався учням однієї китайської школи, вони б його, мабуть, на руках носили. Китайські ж діти — ось вона, різниця культур! — свого наставника люто ненавидять і вважають справжнім тираном. Як повідомляє китайська преса, цей пан дуже жорстоко карає учнів за непослух.

      Скажімо, днями шкільний деспот знайшов у речах двох своїх учениць бігуді й любовну записочку, з чого одразу зробив висновок, що дівчата несумлінно ставляться до навчання. Кара була лютою: злий учитель примусив обох школярок пити... міцний лікер. І хоча учениці, як тільки могли, відмовлялися, зрештою їм таки довелося на двох розпити пляшку «баїджіу» — дуже міцного, зробленого, як і горілка, із зерна спиртного напою. Коли, дивлячись на муки дівчат, за них спробував було заступитися однокласник, учитель його жорстоко побив.

      Тепер «п'яні» школярки і їхній побитий захисник перебувають у лікарні,  а жорстокий вчитель...  проводить черговий урок для їхніх однокласників. Адже жодних скарг на нього ні від учнів, ні від їхніх батьків не надходило.