Коханню всі віки підвладні

25.10.2006
Коханню всі віки підвладні

Легендарна Ла Лолла iз 45-рiчним нареченим Хав’єром.

      Колись дві найкрасивіші зірки тогочасного кіно, Джина Лоллобріджида й Елізабет Тейлор, мимоволі змагалися за першість не лише на екрані, а фактично в усьому: хто розіб'є серця більшій кількості залицяльників, пошиє сукню у дорожчого дизайнера, отримає більший гонорар тощо. Інколи перемагала Ліз, інколи — Джина, однак якщо італійка своїх «поразок» зазвичай узагалі не помічала, позаяк на цьому негласному суперництві не зациклювалась, то американка свої сприймала вельми болюче. І хоча ті часи давно минули, можна собі тільки уявити, як ревниво відреагує Ліз на свій черговий «програш». Тільки уявіть собі: вона, Елізабет Тейлор, яка мала вiсьмох офіційних чоловіків і ось-ось вийде заміж удев'яте, спромоглася знайти собі нареченого лише на 17 років молодшого за неї. А що утнула Лоллобріджида?! Ця 79-річна спокусниця збирається заміж за чоловіка, молодшого за неї аж... на 34 роки!

      Сама Джина з цієї події сенсації не робить. Ла Лоллу (так її називають на батьківщині) вельми дивує те, що італійська преса «просто з глузду з'їхала» на цій новині. «Я й не думала, що підкладу їм таку «бомбу», — зізнається актриса в інтерв'ю іспанському журналу Hola!. — У мене завжди була слабкість до молодих чоловіків, тому що вони щедрі й незакомплексовані».

      Зі своїм нареченим іспанцем Хав'єром Ріго Рафолсом кінозірка познайомилася на вечірці у Монте-Карло ще в 1984 році. Незважаючи на те, що актрисі було вже 57, а її новому знайомому — лише 22, вони одразу відчули потяг одне до одного. Відтоді закохані зустрічалися майже щодня, примудрившись тримати свої стосунки в таємниці аж до повідомлення про майбутнє весілля (дати якого, щоправда, досі не названо, однак точно відомо, що відбудеться воно до кінця цього року в Нью-Йорку).

      «Джина — це моє життя, — зізнається Хав'єр. — Я покохав її з першої ж хвилини і зачарований нею всі ці роки».

      Джина, яка прославилася ролями у фільмах «Фанфан-Тюльпан», «Найпрекрасніша жінка на планеті», «Приходь у вересні» та багатьох інших, уже колись була одружена. Однак, на відміну від своєї заокеанської суперниці Тейлор, розлучившись у 1971 році із югославським лікарем Мілко Скофичем, з яким прожила у шлюбі 22 роки, більше обручки не одягала.