Між релігією і чаркою

25.10.2006
Між релігією і чаркою

Нещаслива красуня Ніколь Кідман.

      Не щастить «оскароносній» красуні Ніколь Кідман із чоловіками. Уже вдруге, виходячи заміж, актриса сподівалася знайти любов, підтримку і взаємоповагу, і знову не складається. Нагадаємо, в минулому шлюбі з Томом Крузом кінодіва марно намагалася боротися із пристрастю благовірного до вельми небезпечного вчення сайєнтології. Побороти аж надто фанатичну «релігійність» Круза не вдалося, i, зрештою, все завершилося розлученням. Постраждавши кілька років на самоті, Ніколь нарешті обрала собі нового супутника життя — співвітчизника, австралійського кантрі-музику Кіта Урбана. Він її нібито кохав, вона його любила... Однак на небосхилі подружнього життя Кідман знову скупчилися хмари.

      Цього разу на шляху до сімейної ідилії став алкоголь. Власне, про те, що Кіт полюбляє зазирати в чарку, Ніколь знала ще й до весілля. І, не дозволивши закоханості взяти гору над тверезим розрахунком досвідченої жінки, наполягла на підписанні шлюбного контракту. У ньому, зокрема, був пункт про те, що якщо причиною розриву шлюбу стануть шкідливі звички чоловіка, то при розлученні він не отримає й центра з багатомільйонного статку своєї зіркової дружини. Урбана це анітрохи не збентежило, оскільки він за грошима Ніколь не гнався, розлучатися з нею не збирався і... був сповнений рішучості «зав'язати» з алкоголем. У чому урочисто й зізнався під час весільного гуляння, яке проходило 29 червня у Сіднеї.

      Однак зробити виявилося значно складніше, ніж сказати. Музикант щиро старався, ледве не щодня кидав пити, але зривався. Однак, на відміну від Тома Круза, Кіт понад усе в світі хоче, аби його кохана була щаслива. Тому, порадившись із Ніколь, він вирішив добровільно пройти тривалий курс реабілітації від алкогольної залежності. У відповідній клініці, розташованій у місті Нешвілл, Урбан проведе 28 днів. І навіть зустріне там свій 39-й день народження. Зате Кідман переконана, що ця тривала розлука не буде марною, і до неї чоловік повернеться вже зовсім іншим.