«Перчена дівчинка» народить від коміка

21.10.2006
«Перчена дівчинка» народить від коміка

Мел Бі.

      Виявляється, не даремно зіркова парочка Едді Мерфі й Мел Бі так поспішають стати на весільний рушник. Як повідомляє газета «Міррор», окрім закоханості, знаменитого актора і колишню «спайс гьорл» пов'язує ще й очікування дитини: 31-річна Мелані вагітна. Причому, як припускають їхні друзі, завагітніла вона ледве не з першої ж проведеної разом із Едді ночі.

      Сама майбутня мама своїм «цікавим станом» дуже задоволена й навіть натякає, що хотіла б народити двійнят - мовляв, серед родичів Мерфі багато таких випадків, то, може, і їй пощастить?

      Про те, що з цього приводу думає щасливий татусь, наразі не повідомляється. Власне, для 45-річного Едді «народжувати» дітей - звична справа, адже їх у нього щонайменше шестеро: п'ять від першого шлюбу плюс син, народжений від випадкового позашлюбного зв'язку. У Мел уже також є семирічна донька. Днями вона разом із мамою переїздить до будинку Едді в Беверлі-Хіллз, щоб жити як справжня сім'я й спільними зусиллями готуватися до весілля, запланованого на листопад.