10 років разом

10.10.2006
10 років разом

      10 років тому побачив світ перший випуск всеукраїнського рекламно-інформаційного видання у галузі працевлаштування й навчання - «Робота і навчання». Газета стала ПЕРШИМ українським виданням, присвяченим ринкам праці й освіти. У той час оголошення підприємств про вакантні робочі місця, пропозиції навчальних закладів, розміщені у газеті, були новинкою для читацької аудиторії Києва й області. Видання відразу стало сполучною ланкою між роботодавцями і працівниками, навчальними закладами й абітурієнтами, і особливо важливо, - між роботодавцями і вузами.

      Тижневик зайняв міцні позиції серед ЗМІ, його знають і люблять десятки тисяч читачів по всій Україні. На сьогодні його видають на 172 сторінках і реалізують у 34 містах країни. У кожному номері для тих, хто шукає роботу, пропонують понад 5000 вакансій від роботодавців із місцями зайнятості по всій Україні.

      Для тих, хто хоче вчитися або підвищити свою кваліфікацію, «Робота і навчання» публікує сотні різноманітних пропозицій від навчальних закладів.

      Фахівці, які шукають роботу, мають можливість безплатно розмістити на сторінках видання своє міні-резюме.

      Щоб познайомити читачів зі станом ринків праці й освіти, їхніми вимогами й тенденціями, редакція тижневика проводить віртуальні «круглі столи». У них беруть участь представники міністерств і відомств, ректори навчальних закладів і керівники великих компаній.

      Із метою ближчого знайомства з читацькою аудиторією, виявлення її інтересів і потреб редакція щотижневика «Робота і навчання» бере активну участь у виставках, пов'язаних з освітою і працевлаштуванням.

      Упродовж 10 років діяльностi газета «Робота і навчання» була відзначена багатьма нагородами. Можна з упевненістю сказати, що тижневик «Робота і навчання» був і залишається провідним виданням у своїй галузі. За даними наших роботодавців, серед яких є і великі концерни, і приватні підприємці, кожна п'ята вакансія знаходить свого спеціаліста на запропоновану посаду завдяки розміщенню оголошення саме в газеті «Робота і навчання», а навчальні заклади - своїх майбутніх студентів.

      7 вересня в приміщенні Київського планетарію в рамках виставки «Курси всіх напрямів. Підручники» редакція щотижневика Робота і навчання» провела акцію «10 років разом», присвячену своєму 10-річному ювілею. Головним завданням акції стала демонстрація нерозривності й рівноцінності понять «робота» і «навчання» у житті кожної людини.

      У цьому зв'язку для партнерів видання, серед яких були й представники великих компаній-роботодавців, відомих у країні навчальних закладів, редакцією тижневика разом із тренінговою компанією «Спікер» було проведено майстер-клас «Маніпулювання в бізнес-комунікаціях», що викликав жвавий інтерес аудиторії й отримав високу оцінку учасників.

      У рамках офіційної частини акції «10 років разом» було оголошено назви навчальних закладів і компаній, відзначених пам'ятними дипломами редакції в різних номінаціях.

      Колектив редакції тижневика «Робота і навчання» ще раз висловлює вдячність всім партнерам за довгострокове й плідне співробітництво, дякує їм , що всі ці роки вони були разом із нами й вірили в нас!

  • Святе мiсце порожнiм не буває

    Перше, що вражає того, кому пощастить поспiлкуватися з панi Есрою Шакар — її пристойне володiння українською мовою. Усе стане зрозумiлим, якщо скажу, що панi Шакар вiсiм рокiв працювала в посольствi Туреччини в Українi i офiцiйна її посада — аташе з питань культури, туризму та iнформацiї посольства Турецької Республiки в Українi. >>

  • Підкорення Сванетії

    Туризм поєднує в собі і пізнання світу, і спорт, і відпочинок. Отже, може задовольнити смаки й уподобання кожного небайдужого до мандрів. Зважаючи на ветеранський вік більшості учасників нашої подорожі-керівнику групи Володимиру Дімітрюку майже 63, дещо менше Володимиру Грипасю й Олегу Дубині, і лише Михайла Квартюка та Ольгу Давидову можна вважати молодими, — ми мали б обрати останнє. >>

  • Від руїн — до візитки

    Мандрівники, які найбільше цікавляться давніми фортецями та палацами, серед найпривабливіших для себе регіонів однозначно назвуть Тернопілля. Адже за кількістю старовинних замків ця область займає перше місце в державі (тут зосереджено більше третини всіх українських оборонних споруд або їх руїн — 34). >>

  • «У нас таких «туристів» пів-Донбасу!»

    Відомий російський мандрівник, засновник туристичного «Форуму Вінського» Сергій Вінський отримав відмову при спробі в’їхати в Україну. Скандал? Не без того. Формальною причиною видворення Вінського одразу по прибуттю із Москви в аеропорт «Жуляни» стала «не підтверджена мета перебування на території України». >>

  • «Wizz Air Україна» пішла не остаточно?

    Після того, як припинила роботу авіакомпанія «Wizz Air Україна», у наших мандрівників помітно звузилося поле для маневру — вже не так просто знайти дешеві варіанти мандрівок у Європу. Доводиться або платити більше, або пересідати на автобуси, або шукати точки вильоту в сусідніх країнах — Польщі, Словаччині, Молдові тощо. Але, як виявилося, припинення діяльності «Wizz Air Україна» не є остаточним. >>

  • «Олл інклюзив» для терориста

    Красиво жити хочуть терористи не лише «ДНР». У другому за кількістю населення місті Іраку — Мосул, яке торік перейшло під контроль джихадистів із терористичного угруповання «Ісламська держава Іраку та Леванту», на початку травня відкрився після реконструкції розкішний готель Waritheen (стара назва — Ninawa International Hotel). >>