Губить людей не «травичка», а її вживання за кермом

04.10.2006
Губить людей не «травичка», а її вживання за кермом

      Джордж Майкл знову потрапив у неприємну історію. Британський співак, якому через пристрасть до різного виду «допінгу» (йдеться насамперед про легкі наркотики й алкоголь) уже не раз доводилося розбиратися з поліцією, й цього разу постраждав «за траву». 43-річну зірку затримали в Лондоні: Джордж знепритомнів за кермом автомобіля. На щастя, не на ходу (хоча, можливо, співак просто встиг вчасно зупинитися, тим паче що пригода трапилася перед світлофором). Після того, як правоохоронці витягли знаменитість із машини, на сусідньому сидінні вони виявили пакетик iз марихуаною, у зберіганні якої Майкла і звинуватили.

      Спочатку його відправили до лікарні (аби медики привели прикумареного водiя до тями), а потім — до поліцейської дільниці.

      За останні вісім місяців це вже четверта пригода такого штибу, яка трапляється з Джорджем Майклом. Причому цього разу неприємний інцидент зафіксований буквально напередодні старту першого за 15 років світового турне музиканта.

      Як повідомляє газета «Сан», наразі співака відпустили під заставу, але 20 листопада йому доведеться постати перед судом. Добре, хоч зі здоров'ям проблем немає: як повідомив журналістам партнер і «наречений» співака Кенні Госс, Джордж почувається добре й перерв у репетиціях робити не збирається.