Новорічний стіл — яскравий та апетитний: рецепт салату «Яскравий калейдоскоп»
Коли холодець зварений, голубці накручені, гуска запечена, час подумати і про салати, які, без сумніву, стануть окрасою столу. >>
Таку книжечку отримали всi франкiвськi «першачки». (Фото прес-служби міського голови.)
Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус витратив свою зарплату на місцевих ділахів — для них міський голова ініціював створення та повністю профінансував «розмальовку» «Розмалюй наше місто Івано-Франківськ». «Розмальовку» безкоштовно отримають «першачки» та учні 2-х класів усіх шкіл Івано-Франківська. «Я сподіваюся, що ця книжечка-«розмальовка» допоможе діткам глибше пізнати красу рідного міста, а веселкова гама кольорів пробудить у серцях любов та шляхетне бажання дбайливо зберегти наш спільний отчий дім — рідний Івано-Франківськ», — цитує прес-служба Віктора Анушкевичуса.
«Розмальовку» створювали спеціально для франківських малюків: відомий прикарпатський художник Мирослав Гаталевич працював над художнім оформленням, Ігор Пелехатий став редактором-упорядником, а дизайн обкладинки і тексту створював Ігор Летіта. До речі, на останній сторінці цієї книжечки діти зможуть намалювати споруду, якої немає в «розмальовці» або яка ще будується, і виявити власну фантазію.
Коли холодець зварений, голубці накручені, гуска запечена, час подумати і про салати, які, без сумніву, стануть окрасою столу. >>
Минулого тижня на вулиці Сковороди у Полтаві між цивільним чоловіком і двома поліцейськими Полтавського райвідділу поліції, які були при виконанні службових обов’язків, виник конфлікт. >>
На території Львівської громади в межах осінньої кампанії профілактики поширення вірусу сказу розповсюдили 2 тис. 250 вакцин для диких тварин, здебільшого лисиць, повідомило «Суспільне. Львів», посилаючись на пресслужбу Львівської міської ради. >>
Найкраща вулиця в селищі Нові Санжари Полтавської області носить ім’я першого українського космонавта Леоніда Каденюка. >>
«Чорна п’ятниця» (Black Friday) — давно не п’ятниця, а цілий «чорний тиждень». >>
Далеко не всім повезло їсти свіжоспечений хліб просто з печі, коли духмяна скоринка ще гаряча, і запивати його свіжим парним молоком, адже не всі мали чи мають бабусю в селі, яка ще не забула старовинні рецепти приготування домашнього хліба. >>