Вдруге в той самий шлюб

17.08.2006
Вдруге в той самий шлюб

Вагiтна Брiт шукає нових пригод на свiй живiт.

      Вагітна другою дитиною молода мама, вона ж поп-принцеса (чи вже з приставкою «екс»?) Брітні Спірз вирішила знову нагадати про себе публіці. Щоправда, забути про неї й без того складно, бо, незважаючи на те, що Бріт давно відійшла від справ (каже, що тимчасово і незабаром після народження братика чи сестрички 11-місячному Шону Престону знову повернеться до студії, а згодом і на сцену), до неї самої та її сім'ї досі прикута пильна увага мільйонів прихильників. Однак Брітні неабияк бентежить той факт, що інформація про її життя, зокрема особисте, до громадськості доходить у якомусь викривленому вигляді. Скажімо, у пресі чомусь уперто мусуються чутки про те, що співачка потерпає від поганої поведінки свого чоловіка, танцівника Кевіна Федерлайна — мовляв, і п'є він, і гуляє, й «наліво» не проти сходити...

      Але все це — підла брехня, у чому місіс Федерлайн вже просто стомилася переконувати всіх і вся. «У нас чудовий шлюб, і ми хочемо покласти край усім цим бридким чуткам!» — заявила Бріт і... зібралася заміж. Удруге. За того самого Кевіна. Звісно, офіційно парочка й без того одружена, але чому б не зробити собі задоволення, а іншим — розвагу, й не відгуляти весілля по-новій?

      Щоправда, особливих урочистостей не буде — планується, що клятви вірності одне одному молодята вимовлятимуть у досить інтимній обстановці, в присутності тільки найближчих родичів і друзів. А потім буде скромний бенкет, на який щойно побрані вдруге Брітні й Кевін запросять не більше, ніж двісті-триста гостей. Журналістам, звісно, зась, але ж і без того ясно, що новина буде на перших шпальтах усіх «потрібних» видань. Безперечно, все це дійство відбуватиметься вже після того, як Спірз-Федерлайн відійде від пологів, які, якщо все буде добре, пройдуть десь у середині жовтня.