Інтим не пропонувати

11.08.2006
Інтим не пропонувати

Дженна Джеймсон.

      У відомому Музеї мадам Тюссо, де можна побачити пісні обличчя політиків, штучні посмішки акторів i співаків та накачані м'язи знаменитих спортсменів, тепер можна побачити і дещо справді цікавеньке. Це цікавеньке має надзвичайно спокусливі параметри 92—56—84, кілька татуювань, а також пірсинг в пупі і... на тому самому інтимному місці, що зазвичай ховають під трусиками. Воскову сенсацію, яка з'явилася в пристойному товаристві, звуть Дженна Джеймсон. У свої 30 із лишком років ця красунечка прославилася тим, що стала зіркою номер один у фільмах «для дорослих».

      Світову популярність Дженна здобула півроку тому, коли стала переможницею так званого «Порно-Оскара» — головної події у світі порноіндустрії. Хоча в цьому нелегкому бізнесі їй довелося пройти шлях майже Каті Пушкарьової. Стриптизеркою, з чого майбутня зірка починала свою кар'єру, Дженну спочатку не взяли через брекети. А через маленькі груди — було зовсім мало пропозицій знятися в кіно, «про це». Брекетів Дженна позбулася сама за допомогою звичайних пласкогубців. Потім над її тілом і обличчям добряче потрудилися пластичні хірурги, а над темним волоссям — перукарі — відтоді Дженна стала блондинкою. Словом, із гидкого каченяти народився розкішний білий лебідь, якого називають «королевою розбитих сердець». І пропозиції посипалися, мов з рогу достатку. А коли Дженна випустила книжку «Як займатися коханням: історія з попередженням» (це фактично мемуари про те, як порнозірка докотилася до такого життя з особистими фото») її популярність злетiла ще вище.

      «Ми впевнені, що цей експонат буде дуже популярним серед наших відвідувачів», — не сумніваються співробітники музею. Ще б пак! Адже Дженна вийшла заміж і навіть подумує завершити порнокар'єру: хоче зменшити бюст до природних розмірів, народити дитину... Якщо Дженна й справді зміниться, воскова фігура буде єдиним свідченням того, як фатальна блондинка виглядала в минулому.