Найроковіша місіс у світі

02.08.2006
Найроковіша місіс у світі

«Весільний прикид» справжньої секс-бомби.

      «Ну тепер я точно найроковіша... Місіс Рок... Від Вегаса до Нью-Йорка і Сен-Тропе. Яка я щаслива! Єдине, чого тепер не можу дочекатися — це коли ми нарешті втечемо від усіх цих папараці. Присягаюся, вони тільки й чекають, як зняти найстрашніше фото, яке тільки можливо. А в мене було найромантичніше весілля всіх часів і народів! Рок-н-рольне весілля».

      Такий запис зробила у своєму онлайн-щоденнику Памела Андерсон минулої неділі — наступного дня після свого весілля з Кідом Роком. Папараці молодятам і справді неабияк набридають, фіксуючи ледве не кожен порух парочки, яка досі відпочиває у Сен-Тропе на Лазуровому узбережжі Франції. Єдине, що не вдалося всюдисущим репортерам — це зафіксувати сам урочистий момент обміну весільними клятвами, адже церемонія вінчання відбувалася на розкішній яхті, яка дрейфувала в морі. Втім незабаром пишногруда кінозірка обіцяє сама вивісити на власному сайті весільні фото — звісно, відібравши найкращі з тих, які відзняв офіційно найнятий фотограф.

      Як розповідають свідки дійства — а їх було дуже мало і всі пройшли жорсткий фейс-контроль самої Пам, — наречена була чарівною у своїй весільній міні-сукні, фаті й туфельках від Джиммі Чу, оздоблених діамантами. До слова, Памела собі не зраджує — на весіллі з першим чоловіком Томмі Лі вона вбралася в надвідверту чи то сукню, чи то купальник. І цього разу після обміну обручками наречена переодяглася у відверте біле бікіні й матроський кашкет.

      А попереду на них чекає іще щонайменше три весілля: місіс Рок зізналася журналістам, що, на її думку, якщо одружуєшся з коханою людиною, то одним разом краще не обмежуватися. Це не в тому сенсі, що треба по тричі розлучатися й знову сходитися. Пам просто планує повторити приємну для неї подію ще в Малібу, Детройті й Нешвіллі. Хочеться ж, аби радість закоханих розділили якомога більше людей, а у кіношно-рок-н-рольної пари стільки друзів...