Кідман стане Гаррі Поттером

02.08.2006
Кідман стане Гаррі Поттером

Ніколь Кідман зайде в «темнi ворота».

      Чутки про вагітність Ніколь Кідман, які чомусь почали активно циркулювати в шоу-бізнесовій тусовці після того, як наприкінці червня австралійська кінозірка вийшла заміж за музиканта Кіта Урбана, судячи з усього, безпідставні. Принаймні поки що «оскароносна» актриса «в декрет» не збирається й навіть навпаки, активно будує творчі плани на майбутнє. Так, скажімо, її дуже активно кличуть знятися в рімейку класичної драми Біллі Уайлдера «Свідок обвинувачення», яка стала одним із найхітовіших фільмів 1957 року. Мабуть, Ніколь справді добре впоралася б із цим завдання, адже за сюжетом героїня має переконливо свідчити на суді проти свого чоловіка. А знаючи про те, як сильно вразила Кідман зрада Тома Круза і як вона досі ревниво ставиться до свого першого кохання, можна не сумніватися: судові «наїзди» на благовірного вона зiграла б дуже реалістично.

      Однак, швидше за все, продюсерам «Свідка обвинувачення» доведеться шукати іншу претендентку на головну роль. Адже Ніколь уже майже погодилася брати участь в екранізації першої частини надзвичайно популярної в Америці і світі трилогії британського письменника Філліпа Пулмана «Темні ворота», тож на «Свідка» в неї просто забракне часу.

      Майбутню героїню трилогії, Ліру Белакву, називають Гаррі Поттером у спідниці. Мешкає вона в британському Оксфорді у ХХ сторіччі, однак насправді ні країна, ні місто не мають нічого спільного з реальними населеними пунктами. Недаремно Філліпа Пулмана називають послідовником Толкієна, та й із книгами Джоан Роулінг («мами» Поттера) у його фентезі-розповідях є багато спільного.