Не егоїстка — просто вагітна

27.07.2006
Не егоїстка — просто вагітна

Джилліан Андерсон.

      Ще не встигли фанати телесеріалу «Секретні матеріали» заспокоїтися після «споживання» новини про те, що їхня улюблениця «агент Скаллі» знайшла собі нового чоловіка, як актриса Джилліан Андерсон «піднесла» їм чергову новину. Виявляється, 37-річна телезірка вагітна. Звісно, від бізнесмена Марка Гріффітса, з яким, як уже писала «УМ», зійшлася через два місяці після розлучення з режисером Джуліаном Озаном. Парочка майже одразу після знайомства стала мешкати під одним дахом і, за інформацією «з надійних джерел в оточенні», незабаром планує одружитися.

      Тепер, після того як менеджер Джилліан Конні Фрейберг офіційно повідомила журналу «Піпл», що актриса чекає дитину, зрозуміло, чому останнім часом «агент Скаллі» була така знервована. Сердешна постійно заводила мову про те, що вона велика егоїстка, що її ніхто не може любити, бо замість дбати про інтереси бідних звіряток (ідеться про захист тварин, яким Джилліан намагається займатися) переймається власними інтересами... Зрештою, чимале здивування викликала несподівана відмова зірки від участі у зйомках повнометражної версії «Секретних матеріалів». І це при тому, що раніше Джилліан уже було погодилася знову перевтілитися в Дейну Скаллі...

      Але, виявляється, усе це були просто капризи вагітної жінки. До слова, у пані Андерсон уже є 11-річна донька, народжена в першому шлюбі актриси — з канадським кінорежисером Клайдом Клотцем.