«Дитя долі» стане мамою

26.07.2006
«Дитя долі» стане мамою

Келлі Роуланд.

      Після розпаду суперпопулярної дівчачої групи «Дестініз чайлд» (у перекладі з англійської — «Дитя долі») найбільше уваги преси і публіки чомусь прикуто до Бейонс Ноулз. Так, Бейонс — дуже талановита дівчина, красуня і все таке, але, скажімо, колишня колега по групі Келлі Роуланд нічим від неї не гірша. І співає чудово, і зовнішністю природа не обділила. Хіба що із сольною кар'єрою Келлі поки що таланить менше, ніж Бейонс, якій вона, між іншим, приходиться двоюрідною сестрою. Але це не надовго: незабаром міс Роуланд випустить свій наступний альбом як соло-виконавиця, який, за відгуками критиків, має бути «просто бомбою».

      Про цю радісну новину співачка повідомила на прес-конференції, яку нібито для того й зібрала — щоб оголосити дату релізу нової платівки. Проте, як з'ясувалося, «про запас» Келлі тримала ще одну «сенсацію», яка зацікавила представників мас-медіа значно більше. Щасливо усміхаючись, темношкіра красуня урочисто повідомила, що носить під серцем первістка. Строк, щоправда, невеликий — 25-річна Келл усього лише на другому місяці. Однак дівчина вона незабобонна, тому не побоялася оголосити про свою вагітність уже зараз, усе одно, мовляв, через кілька місяців уже нічого не приховаєш, тому краще хай преса дізнається про це з вуст самої майбутньої матусі, ніж розпускатиме всілякі чутки.

      Чутки, однак, усе одно розпускатимуть. А як же інакше, якщо Роуланд категорично відмовилася назвати ім'я батька своєї дитини. До речі, минулого року співачка розійшлася з нареченим, футболістом Роєм Уїльямсом — втекла буквально «з-під вінця», розірвавши заручини незадовго до вже призначеного весілля.