Вагітна Бріт виграла суд

22.07.2006
Вагітна Бріт виграла суд

Ще один варіант обкладинки журналу з голою вагітною Брітні.

      Брітні Спірз, яка вже третій рік не вилазить з декретної відпустки, насправді просто марить поверненням на сцену. Так що дарма деякі скептики вважають, що голопупа поп-принцеса назавжди перекваліфікувалася в домогосподарку і забула про свою першу професію. Навпаки, Брітні запевняє, що тривалий перепочинок дедалі більше надихає її на нові звершення, і після чергових, жовтневих, пологів вона повернеться до концертної діяльності так швидко, як тільки зможе. Співачка навіть планує записати дует зі своїм чоловіком, Кевіном Федерлайном, чий дебютний альбом, до речі, вийде вже у серпні.

        Між іншим, із Кевіном у Брітні все чудово, вони одне одного кохають, і ні про яке розлучення не може  бути й мови. А що західна преса останнім часом  активно розповсюджує чутки, нібито зіркове сімейство на межі розпаду, то Бріт вирішила провчити нахабних журналюг. Британський журнал «Нешнл енквайр» тепер точно десять разів подумає перед тим, як оприлюднити на своїх сторінках чутки про подружжя Федерлайнів. Видання повідомило про те, що Брітні з Кевіном готуються до розлучення. Причому британський  «Енквайр» насправді лише передрукував цю «качку» з американської версії того самого журналу. Але його біда в тому, що у Великій Британії законодавство значно суворіше ставиться до таких речей, тому поп-зірка звернулася до суду саме Об'єднаного Королівства. І виграла: суд зобов'язав «Нешнл енквайр» опублікувати офіційні вибачення. Переляканий журнал охоче це зробив та ще й подякував місіс Федерлайн за те, що не вимагала грошової компенсації. У результаті обидві сторони залишилися задоволенi, а іншим охочим розпускати чутки буде наука.

      А поки суд та діло, прихильники Брітні готуються до появи у продажу серпневого випуску журналу «Харперс базаар», на обкладинці якого вагітна поп-зірка знялася оголеною. Причому, як з'ясувалося, варіантів обкладинки насправді два: один — де Бріт сидить боком (це фото друкувала й «УМ») — надійде у продаж у роздрібну мережу, а інший — на якому співачка  зображена анфас сидячи, — отримають передплатники видання.