Кармен. Кінець другої опери

20.07.2006
Кармен. Кінець другої опери

Кармен Електра.

      Еротична кінодіва Кармен Електра відтепер — знову одна з найбажаніших наречених Америки. Днями красуня розлучилася зі своїм чоловіком, рокером Дейвом Наварро, і тепер знову вільна як птаха. Принагідно своїм розлученням парочка довела, що диму без вогню у світі шоу-бізнесу не буває. Давно вже журналісти пронюхали, що в сімействі секс-бомби й музиканта не все гаразд, але подружжя вперто запевняло: кращої сім'ї, ніж у них, годі й вигадати.

      «У нас усе добре, — переконувала Кармен публіку в інтерв'ю журналу «Піпл». — Я не кажу, що наш шлюб ідеальний, а ми — ідеальна пара, але у нас справді все гаразд. Якби були хоч якісь проблеми, я б не носила обручки, а зняла її й шукала б собі нового партнера».

      Обручку зірка «Рятувальників Малібу» та «Плейбоя» носила до останнього. Аж поки вони з Наварро офіційно оголосили про розлучення, яке «носить цілком мирний характер і дозволяє Кармен та Дейву залишитися добрими друзями». Таким чином, ця красива пара прожила разом усього лише три роки. Одружилися 34-річна Кармен і 39-річний Дейв у листопаді 2003 року. Тоді їхнє весілля стало однією з найшикарніших подій зіркового життя Лос-Анджелеса. Гуляння проходили у зумисне з цією метою сконструйованому райському саду з водяними стінами, металевими «виноградними лозами», екзотичною живністю у вигляді білого пітона, який лякав дві сотні гостей, серед яких, зокрема, засвітився власник «Плейбоя» Х'ю Хеффнер.

      До речі, варто нагадати, що перед цим Кармен була одружена лише раз — коли «по п'яні» обвінчалася з екстравагантним баскетболістом Денісом Родманом і розійшлася з ним уже через кілька днів.