Курс «Динамо» незмінний

20.07.2006
Курс «Динамо» незмінний

Шовковський і Дем'яненко на прес-конференції. (Фото автора.)

      Початок сезону — подія хвилююча. Старі поразки й прорахунки забуваються, й на стартi нового чемпіонату команди та їхні прихильники плекають новi надії на успіх. Отож учора в конференц-залі столичного стадіону «Динамо» ім. Лобановського про плани віце-чемпіонів України розповів наставник команди Анатолій Дем'яненко.

      Головний тренер повідав про підготовку колективу, стан гравців напередодні першого матчу нового чемпіонату, в якому «Динамо» вже завтра зустрінеться з «Чорноморцем», про прихід і відхід гравців із клубу. Про незмінні завдання на сезон Дем'яненко сказав так: «Ви знаєте, що у внутрішніх змаганнях ми ставимо за мету і виграш золотих медалей чемпіонату України, і національного Кубка. Звичайно, прагнутимемо потрапити до групового турніру Ліги чемпіонів, а далі вже побачимо по ситуації».

      Крім тренера, на зустріч із пресою прийшов основний воротар збірної України й «Динамо» Олександр Шовковський. Ветеран команди на рівних із Дем'яненком висловлював свою думку стосовно можливостей нинішнього складу команди, запровадження в українському чемпіонаті ліміту на легіонерів тощо. А про швидкоплинність свого відпочинку між «мундіалем» й національною першістю Сашко пожартував так: «Та це не відпустка була, а так, китайська підробка».

      Повний звіт про зустріч із тренером та воротарем «Динамо» читайте в наступному номері «УМ».