«Людина-Павук» розмножується

15.07.2006
«Людина-Павук» розмножується

«Спайдермен» iз дружиною Джен Мейєр.

      У сім'ї Спайдермена очікується поповнення, тож останніми днями знаменитий «Людина-Павук» просто не тямиться від щастя. Власне, йдеться не про героя коміксів і їхньої надпопулярної екранізації (про те, чи планує Спайдермен стати батьком у фільмі «Людина-Павук-3», який вийде на екрани рівно через рік, поки що нічого не повідомляється), а про Тобі Магуайра, виконавця ролi Спайдермена. Тепер, очевидно, Тобі пришвидшить весілля зі своєю подругою Дженніфер Мейєр — парочка заручилася ще у квітні, але призначати дату офіційного шлюбу не поспішала.

      Дженніфер — модний дизайнер-ювелір, чиї вироби залюбки носять багато голлівудських зірок (зокрема постійною клієнткою Мейєр є Дженніфер Аністон). «Я просто літаю від щастя, — зізнається майбутня мама. — Ми збираємося одружитися й почати жити «нормальним» сімейним життям».

      «Джен — це моє все. Я такий щасливий бути разом із нею! — у такт коханій запевняє і Магуайр. — Вона прекрасна людина, і така творча, завжди має купу планів та ідей»...

      До речі, Тобі вписується не лише у матримоніальні, а й у творчі плани Дженніфер: вона запевняє, що в нареченого прекрасний смак, і розраховує скористатися його ідеями при створенні наступних колекцій. А «Людину-Павука» вона вже використала: саме в наступній серії фільму про пригоди Спайдермена буде вперше продемонстрована лінія золотих кулонів у формі сердець, розроблена Джен Мейєр. Носитиме таку прикрасу і героїня фільму, яку грає Кірстен Данст.

      Свого часу, до слова, Магуайр дуже своїй партнерці симпатизував, але Кірстен на його залицяння не відповіла. Тепер Тобі, мабуть, із цього тільки радий — інакше він не зустрів би Джен.