Дві хвилини сорому — і два мільйони в кишені

13.07.2006
Дві хвилини сорому — і два мільйони в кишені

Ліндсі знімається в ганебній рекламі, щоб купити будинок ближче до свого коханця?

      Зірка «Поганих дівчисьок» і «Шаленої п'ятниці» Ліндсей Лохан, яку обожнюють і вважають «своєю в дошку» американські підлітки, ось уже другий рік робить усе для того, аби її сприймали, як дорослу леді, а не тінейджерку. Складно збагнути її логіку, але саме заради досягнення цієї мети Ліндсей до виснаження сиділа на дієті, внаслідок якої перетворилася з апетитної кралечки з пишними формами на висохлий скелет. Як запевняють друзі акторки, навіть обираючи сукню для «виходу у світ», Ліндсі дуже переймається тим, аби вона її не «молодила». Зрештою дурне дівчисько таки добилося того, що часом їй замість 20 можна дати всі 30 років — синці під очима від постійного недоїдання, посіріла від браку поживних речовин шкіра...

      Однак усі ці муки геть не завадила міс Лохан радо погодитися на участь у рекламі лінії засобів від вугрів. Власне, воно й не дивно: за два мільйони доларів (а саме стільки отримає Ліндсей за свої старання) таки можна на деякий час повернутися «в дитинство» й запально розповідати про те, як тільки завдяки чудовому гелю для вмивання «Проактів» з обличчя раптово позникали всі вугрі. Тим паче, що зізнаватися в тому, що маєш таку «юнацьку» проблему, довелося тільки протягом двохвилинного рекламного ролика. Зрештою, Ліндсей уже не перша зірка, яку звабила пропозиція «Проактів»: раніше різну продукцію цієї марки (а противугрева лінія в переліку «Проактів» — лише одна з багатьох) рекламували співачки Джессіка Сімпсон та Алісія Кіс, репер Шон «Дідді» Комбс, топ-модель Елль Макферсон, актриса Брук Шилдс тощо. Щоправда, на їхньому тлі гонорар Ліндсі — один із найскромніших.

      А поки американські підлітки мішками скуповують продукцію «Проактів», якою нібито користується їхня улюблениця, сама Ліндсей переймається пошуками будинку в Англії. Річ у тім, що актриса, схоже, не на жарт закохалася у свого колегу Різа Айфанса, який мешкає переважно в рідному Уельсі, тому хоче бути поближче до нього. Звісно, в такому разі логічніше було б придбати будинок саме в Уельсі, але з логікою в Ліндсей, як ви вже зрозуміли, певні проблеми.

      До речі, парочку познайомила подруга Лохан, топ-модель Кейт Мосс.