«Матриця»: продовження роду

14.06.2006
«Матриця»: продовження роду

Кіану мріє про родину.

      Донедавна зірка «Матриці», чудовий актор і просто привабливий чоловік Кіану Рівз буквально доводив журналістів до відчаю своїм небажанням відповідати на більшість питань, особливо стосовно особистого життя. Складалося таке уявлення, що жінок у житті Кіану просто не існує, тоді як підкорити його самотнє серце мріяли Гвінет Пелтроу, Дрю Беррімор, Сандра Баллок, Вайнона Райдер і навіть Шерон Стоун. Усі вони намагалися спокусити Рівза, але жодна з них не змогла завести стосунки далі офіційних поцілунків у щоку. Кіану не цікавили їхні гучні імена та вражаючі рахунки в банках. Актор шукав просту неамбітну жінку, з якою він би почувався комфортно, але й про це шанувальниці зірки могли тільки здогадуватись...

      Лише одного разу Рівз відверто відповів на запитання щодо його особистого життя, сказавши, що в нього є дівчина на ім'я Осінь. А через кілька років актор додав: «Мені неодмінно потрібна родина: дитина, кінь, собака і дружина. Саме в такому порядку. Думаєте, це зовсім безнадійна ідея?».

      Переломним моментом у житті актора стало його знайомство з офіціанткою Дженніфер Сім, з якою Рівз уже збирався одружитися і відмовитися від наркотиків та гульок заради майбутньої дитини. Однак після того, як жінка народила мертву дівчинку, Рівз та Дженніфер розлучилися. Через деякий час молоді люди поновили свої стосунки, але так і не змогли забути про трагічний випадок. А потім Дженніфер, яка боролася з жахливою депресією за допомогою сильнодіючих пігулок, загинула в автокатастрофі - вона не пристебнула пасок безпеки і буквально вилетіла з машини.

      Кіану досi сумує за своєю загиблою коханою, але водночас розуміє, що в такому віці (йому вже стукнув 41 рік) пора б і одружитися, повідомляє сайт «Делфi». На Каннському фестивалі актор розповів репортерам, що протягом останнього року він активно відвідував психотерапевта, тож тепер готовий не тільки до роботи, а й до створення сім'ї. Кіану сподівається, що в його житті ще буде жінка, з якою він створить родину і виростить дітлахів.