Оце так Бар!

09.06.2006
Оце так Бар!

Днями моделі виповнився усього 21 рік.

      Складається таке враження, що голлівудський красунчик Леонардо ді Капріо цілеспрямовано «колекціонує» дівчат одного типу - худих (ну просто діти Бухенвальду) довгоногих моделей, рясно обсипаних ластовинням, на яких більшість українських чоловіків на вулиці навіть не озирнулися б. Це стосується як чергової пасії актора - Бар Рафаелі, так і її попередниці - Жизель Бюндхен. До того ж  обидві красуні до свого роману з героєм «Титаніка» були зірками «місцевого розливу», а набувати широкої популярності почали тільки після появи в таблоїдах фотографій з відомим актором: «дивіться, ось ми разом!» і «любов до гробу». Технологія розкрутки проста - треба ходити з зіркою за ручку, цьомати в щічку, при цьому заперечуючи свої стосунки, а потім узяти і зізнатися в усьому журналістам. Дієво? Ще б пак!

      Скажіть, хто в Америці чи Європі чув про ізраїльську модель Бар Рафаелі до того, як вона закрутила любов з ді Капріо? А тепер про неї пишуть всі, кому не ліньки. Підозри про зв'язок між Бар та 31-річним Леонардо у жовтих видань з'явились після того, як американський журнал опублікував фотографію, де герой «Титаніка» та «загадкова дівчина» трималися за руки під час катання на «американських гірках» у луна-парку. Після того закохані разом кидали кубики в казино в Лас-Вегасі, а вночі від'їхали у невідомому напрямку. І хоча протягом останніх півроку папараці кілька разів «ловили» солодку парочку в різних романтичних місцях, манекенниця тільки нещодавно зізналася у своїх стосунках із голлівудською зіркою.

      Красуня розповіла ізраїльському виданню, що познайомилася з ді Капріо через їхнього спільного друга в Лас-Вегасi. За словами Бар, Леонардо є прекрасною людиною, яка не страждає на «зоряну хворобу» й не дере носа перед своїми «простішими» друзями. Дівчина похвалилася журналістам, як провела з голлівудською зіркою незабутню відпустку на величезній віллі в Південній Африці, пише NEWSru Іsrael.

      Тепер ізраїльтянку буквально розривають на частини модельні агенції - підкоривши серце Леонардо, Бар Рафаелі завойовує світову популярність. Манекенниця, яка стала обличчям Ізраїлю, вже втретє красується на обкладинці журналу «ELLE», їй пропонують зніматися у фільмах, серіалах, рекламних роликах, і це тільки початок...