Кідман стане Урбан

19.05.2006
Кідман стане Урбан

Ніколь Кідман.

      Голлівудська зірка Ніколь Кідман офіційно оголосила, що заручилася зі своїм бойфрендом-співвітчизником, австралійським кантрі-співаком Кейтом Урбаном. Щасливу новину з вуст першоджерела (а не з численних пліток, як раніше) першими почули гості вечірки з нагоди 30-річчя заснування ЮНІФЕМ —«жіночого» Фонду розвитку ООН, послом доброї волі якого віднедавна є Ніколь. Щоправда, 38-річна наречена нічого не сказала про дату весілля (раніше повідомлялося, що воно заплановане на 25 червня), однак, судячи з усього, колишнього чоловіка вона таки випередить: вінчання Тома Круза з Каті Холмс призначене на 1 липня.

      До речі, днями «оскароносна» екс-місіс Круз зізналася, що досі дуже любить колишнього чоловіка... Втім нічого дивного в цьому немає — схоже, Том так глибоко запав Кідман у душу, що вона ніколи не зможе стати до нього цілком байдужою. Але в будь-якому разі минулого не повернеш, і в кожного з них тепер своє особисте життя.

      З Урбаном актриса зійшлася близько року тому — спершу між ними була суто дружба, а потім виникли й більш тісні стосунки. На День подяки (в кінці листопада) Кейт і Ніколь познайомили своїх батьків, Різдво провели разом у батьківському домі Урбанів, розташованому в австралійському місті Нешвілл, і там же, швидше за все, відбудеться їхнє весілля. На безіменному пальці Ніколь уже виблискує діамантом розкішна обручка.