Що в підписі тобі моїм...

17.05.2006
Що в підписі тобі моїм...

      Брати автограф у Джонні Деппа — суцільне задоволення. Адже він, на відміну від багатьох колег по зірковому цеху, ніколи не відмовить, не накричить, не пошле прихильника чи прихильницю куди подалі, а з чемною усмішкою напише пару добрих слів, хоч би яким він був заклопотаним. Саме за це вдячні шанувальники, згідно з результатами щорічного опитування, яке проводить журнал Autograph Collector («Збирач автографів»), і нагородили Джонні «званням» найкращого «автографіста» у Голлівуді. «Багато зірок нехтують роздачею автографів, щойно стануть багатими і знаменитими, але тільки не Депп», — каже редактор видання Стів Кіркін.

      Звісно, є на «фабриці мрій» й інші хороші люди — наприклад, Джордж Клуні, який також завжди чемний із поціновувачами свого таланту. Учасники опитування високо оцінили жарти, якими він обмінюється з прихильниками, поки ставить підпис. Клуні, як зазначає Autograph Collector, завжди кпинить зі своїх фотографій, які йому подають для автографів. За це Джордж посів друге місце. Окрім того, колекціонери автографів позитивно відзначили Метта Деймона — він отримав третю позицію. До десятки найкращих також увійшли Аль Пачіно, Том Круз, Анджеліна Джолі, Елайджа Вуд, Брітані Мерфі, Джек Ніколсон та Клінт Іствуд.

      А от довгонога Камерон Діаз очолила протилежний — негативний — рейтинг. Як свідчать збирачі автографів, замість того, щоб одразу відмовити, актриса починає читати шанувальнику лекцію, як це тупо — просити в неї автограф. Тож читачі журналу, не роздумуючи, поставили її на перше місце в переліку «поганих» зірок.

      Натомість хуліган Рассел Кроу, який, здавалося б, упевнено йшов до того, щоб стати найгіршим роздавачем автографів, протягом останнього року значно покращив своє ставлення до прихильників, за що вдячні учасники опитування вшанували його лише десятим «мінусовим» місцем. А другу й третю сходинки в негативному рейтингу посідають колишні чоловік та дружина Брюс Уїлліс і Демі Мур.