Крилата модель

17.05.2006
Крилата модель

      Леонардо Ді Капріо без своєї Жизелі довго протягнути не зміг — як свідчать друзі кінозірки, актор уже кілька тижнів поспіль безперервно надзвонює колишній подружці (нагадаємо, парочка розійшлася минулого року після тривалого зв'язку). Однак цього разу топ-модель, схоже, настроєна серйозно і повертатися до Ді Капріо не збирається. Жизель залюбки теревенить із колишнім по телефону, але не більше того. Зрештою, навіщо їй Лео, який набрид гірше гіркої редьки, якщо поруч — красень Келлі Слейтер (із зіркою великого серфінгу бразильська краля зустрічається вже понад півроку).

      Окрім того, у дуже затребуваної на модельному ринку Жизель і без Лео мороки вистачає: постійні зйомки, покази, участь у світських тусовках — дівчині в буквальному розумінні слова ніколи вгору глянути. Скажімо, днями Бюндхен брала участь у презентації нового аромату фірми «Вікторіяз сікрет» (виявляється, вони не тільки білизну, а й парфуми виробляють) і примудрилася опинитися в центрі уваги, хоча поруч були не менш вродливі й популярні колеги — Кароліна Куркова та Андріана Ліма. Однак тільки Жизель додумалася причепити на спину... маленькі блакитні крильця.

      Узагалі-то на показах «ВС» янгольські крила — традиційний атрибут, адже своїх моделей компанія називає «янголами «Вікторіяз сікрет». Але на презентації парфумів такий хід був не передбачений, тому керівництво фірми навіть трохи обурилося. Ще б пак, адже замість приділити всю увагу запаху Dream Angels Heavenly журналісти й гості були повністю захоплені Жизель та її спиною. А крила манекенниця, до речі, змайструвала самотужки з пір'я. «Я зробила ці крильця, тому що хочу бути схожою на фею, — пояснювала 25-річна моделька. — А потім я їх продам на аукціоні й спрямую всі виручені кошти на благодійність».