Неідеальний незнайомець

13.05.2006
Неідеальний незнайомець

Уїлліс і Рурк. Що час із людьми робить!

      Раніше цих двох акторів я навіть плутала: Брюс Уїлліс та Міккі Рурк дійсно чимось схожі. А що вже привабливі та сексуальні були! Правда, може для когось той же таки «міцний горішок» і досі таким залишається. Попри лисину, на якій ледь «колоситься» якась «рослинність». Але сам Брюс Уілліс тепер не вважає себе мачо. Бо навіть відмовився зніматися у сцені в ліжку з оскароносною Холлі Беррі. Мовляв, чорношкіра красуня занадто розкішна для нього!

      Одначе інтим у стрічці «Ідеальний незнайомець», де задіяні обидві зірки, таки з'явиться. Ні, вмовити 51-річного Брюса пообійматися з 37-річною Холлі так і не вдалося — на те він і «міцний горішок». Замість потримати таку розкішну жінку в руках, той затявся, що виглядатиме поряд з нею по-дурному, і край. Тому Беррі довелося вдавати на простирадлах пристрасть... самотужки. А потім окремо зняли й корчі Уїлліса. Пара впаде один одному в обійми уже на монтажному столі. Це буде перший випадок у кіно, коли комп'ютерні технології використають для обробки інтимної сцени.

      «Я просто зніяковів. Вона така прекрасна! Дивитися на неї — все одно, що милуватися сонячним затемненням», — виправдовується Брюс Уїлліс. Ліпше б приклад зі своєї колишньої дружини брав! 44-річна Демі Мур зовсім не ніяковіє, коли з'являється на людях зі своїм 28-річним бой-френдом Ештоном Кетчером.

      Ще один підтоптаний голлівудський красунчик — зірка «9 1/2 тижнів» Міккі Рурк — не тільки зовнішній лиск втрачає, а й пам'ять. Нещодавно папараці зазнімкували актора в дуже цікавому ракурсі: той задер на лоба сонцезахисні окуляри та й забув про них, натомість вдягнув на носа інші. Та так і пішов гуляти... До речі, актор уперто не зізнається, скільки йому насправді років. Навіть енциклопедії та довідники подають зовсім різний рік його народження від 1950-го по 1956-й.