Шлюб без розрахунку

20.04.2006
Шлюб без розрахунку

      Дуже хочеться, щоб Ніколь Кідман нарешті пощастило. Після розлучення з Томом Крузом кіношна кар'єра тендітної австралійки стрімко пішла вгору — Ніколь встигла отримати чимало престижних премій, включно з «Оскаром», довела всім, що вона не «дружина Круза», а самодостатня й дуже талановита актриса... Але хіба може жінка почуватися справді щасливою без гармонії в особистому житті? У Кідман же з цим досі відверто не складалося. Кілька коротких романів закінчилися нічим, і навіть рокер Ленні Кравітц, із яким кінозірка, здавалося б, мала спорідненість душ, виявився «не тим». Можливо, біда ще й у тому, що за кожним із її кавалерів стояла тінь Тома, якого, незважаючи на всі його витребеньки, Ніколь продовжувала десь у глибині душі кохати.

      Але, здається, нарешті 38-річна Ніколь зустріла людину, з якою ладна прожити решту свого життя. І не біда, що весілля з музикантом Кітом Урбаном, що планувалося у березні, перенесли — трапилося це не від браку любові, а через журналістів, котрі дізналися про дату й місце церемонії, тоді як наречені, за словами Ніколь, зовсім не хотіли робити зі свого весілля «цирк для медіа». Тому вони неодмінно одружаться, але трохи пізніше, і не в Сіднеї, а деінде. А от шлюбний контракт, очевидно, пара укладати не буде. Навіщо, якщо статки майбутнього подружжя фактично рівноцінні?

      Днями в Австралії оприлюднили перелік «найдорожчих» уродженців Зеленого континенту. І з'ясувалося, що найбільш високооплачуваними австралійцями у світі є саме Ніколь Кідман і Кіт Урбан! Хоча Кіту варто трохи напружитись, адже поки що майбутня дружина заробляє таки трохи більше за нього: за минулий рік Ніколь заробила 22,3 мільйона доларів, а Кіт — «усього лише» 20 «лимонів». Але, будемо сподіватися, щасливому подружньому життю це не завадить.

      Що ж до інших фігурантів рейтингу багатих австралійців, то з відомих нам імен у ньому традиційно фігурує ще й поп-зірка Кайлі Міноуг, яка з огляду на хворобу й скасований всесвітній концертний тур, цього разу посіла тільки шосте місце. А от «оскароносний» хуліган і «Гладіатор» Рассел Кроу відзначився просто жалюгідним результатом і зі своїми 5 мільйонами опинився далеко позаду переліку найбагатших людей Австралії.

Ніколь Кідман.