Купіть тещу. Недорого

15.04.2006

      Мабуть, у кожного одруженого чоловіка є потаємна (або й вельми прозора) мрія: здихатися своєї тещі. Приставучі (варіант: злючі, крикливі, хворобливі, набридливі — список можна продовжувати) матусі навіть найкоханіших дружин здатні перетворити життя мужчини на пекло. Тож, немає сумніву, вчинок 42-річного британця Стіва Оуена знайде відгук у серці всіх чоловіків, будь-коли ощасливлених кпинами тещі.

      Нещодавно на інтернет-аукціоні eBay з'явився незвичний лот. Як ви вже, мабуть, здогадалися, це саме Оуен продає... свою тещу. Є на сайті й фотографія досить молодої пані (Кароліні Аллен, яку так не долюблює її зять, лише 50 років). З легкої руки Стіва вона потрапила до розділу «колекційних та дивних речей». Судячи з опису лота, стартова ціна якого становить усього-на-всього 1 фунт стерлінгів, теща вже «б/у», себто «була у вжитку».

      Пояснює зять і причини, які штовхнули його на такий нечемний крок. Винна, за його словами, сама місіс Аллен: їй, мовляв, не сиділося у США, де жінка прожила останні 27 років, тому теща вирішила виїхати з країни й податися до британського міста Алвастон, де придбала будинок по сусідству з помешканням її доньки Трейсі та зятя Стіва. «Це просто вбиває, — серйозно пояснює Оуен. — Вона приходить до нас щодня, намагаючись мене змінити. Я вже кажуся! Сподіваюся, хто-небудь її у мене забере. Вона самотня жіночка і дуже гарно виглядає».

      Сама Кароліна, схоже, жінка не лише симпатична, а й уперта. Бо на вчинок свого зятя відреагувала, не поворухнувши й бровою: «Стів страшенно лінивий, тому хай навіть не сподівається, що я від нього відчеплюся, поки він не зміниться». Єдине, що справді засмутило тещу, — це низька ціна, яку поставив для неї зять. «Міг же хоч із сотні почати!» — обурюється пані Аллен.